Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Ponosna mama: Ivana Paris pokazala sina pred kamerama

Bivša manekenka u Red Carpetu je pokazala jednomjesečnog sina Leonida kojeg opisuje kao dobru bebu. Suprug Dino i ona trenutačno žive kod njezinih roditelja

Schreenshot/Nova TV
Foto: Schreenshot/Nova TV
29 komentara

Ivana Paris (26) pokazala je pred kamerama Red Carpeta malenog sinčića Leonida koji je rođen početkom siječnja. Bivša manekenka kaže da joj je porod prošao u redu, a svim muškarcima savjetuje da budu prisutni na porodu kao što je uz nju bio njezin suprug Dino Bubičić (28), koji sada svima govori kako je bila hrabra.

- Mjesec dana nakon poroda mogu reći da se sve polako zaboravlja, no lagala bih kad bih rekla da je to mala bol i da se sve odmah zaboravi. Meni je to osobno najveća bol koju sam ikada u životu osjetila - rekla je bivša farmerica koja je u bolnicu došla u dva po noći, a rodila je u 12. 46 sati.

Priznaje da Dino i ona, iako je Leonid dobra beba, ne spavaju noćima.

- Dino mi izgleda nezgrapno kada ga uhvati sa svojim velikim rukama, ali dobro mu stoji uloga tate - rekla je Ivana koja kaže da se maleni obožava kupati i slušati glazbu.

Par trenutačno živi kod njezinih roditelja pa Ivani oko malenog pomaže njezina majka koja je otkrila da se ponekad ljuti na kćer jer se o roditeljstvu previše inoformira putem interneta i knjiga.

Ovdje pročitajte izvorni tekst i video prilog iz Red Carpeta

Naši partneri pišu
Message