To je to što me zanima!

Ponosni David fotografirao je Victoriju i njen trudnički trbuh

Na crno-bijeloj fotografiji Victoria leži na suncu, a na sebi ima suknju i topić. Victoria se prijavila u privatnu kliniku i zakazala termin za carski rez u nedjelju
Vidi originalni članak

Prošli tjedan Victoria Beckham (37) izjavila je da joj je neugodno pokazivati trudnički trbuh u javnosti, no čini se da njezin muž ne misli tako. Nogometaš je svoju trudnu suprugu fotografirao dok ona nije gledala. 

- Riskiram Victorijin bijes, ali izgleda prekrasno ove posljednje dane dok iščekujemo rođenje našeg djeteta - napisao je David (36) uz fotografiju koju je postavio na Facebooku. 

Na crno-bijeloj fotografiji Victoria leži na suncu, a na sebi ima suknju i topić te tamne sunčane naočale. Kako piše Daily Mail, Victoria se prijavila u privatnu kliniku i zakazala termin za carski rez u nedjelju. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Jozo iz Sinja 08.07.2011.

    nije znala da je se slika a cila upicanjena ,pari mi koda lezi na krevetu ,a ne na nikakvo suncu...

  • mala_ 08.07.2011.

    iskreno, meni žena na slici ne sliči na spomenutu u članku. i mislim da nikad nije ni bila trudna, neg da surogat majka rađa i četvrti put.

  • testera_1 08.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare