To je to što me zanima!

Ponosni roditelji: I Beyonce objavila fotografije s Blue Ivy

Pjevačica i njezin suprug Jay Z uživali su tijekom odmora na Bahamima. Nisu odoljeli objaviti slike svoje kćeri koja je u ponedjeljak proslavila prvi rođendan
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je proslavila svoj prvi rođendan, a njezini slavni roditelji potrudili su se da se njihova mezimica što bolje zabavi. Beyonce (31) i Jay Z Novu godinu proveli su radno pa su nekoliko dana poslije dočeka odmarali na Bahamima. Oboje su na svojim službenim stranicama objavili fotografiju svoje kćeri. Reper je fotografirao Blue Ivy kako se zabavlja s kartama, a uhvatio je i trenutak kad joj je Beyonce pomagala da umoči nožice u vodu. Pjevačica je u plavom kostimu pokazala i zavidnu figuru koju je uspjela vratiti samo godinu dana nakon poroda. 

Poslije odmora pjevačicu čeka povratak na posao. Ove godine izdat će svoj novi album, na tržištu će se nakon osam godina naći i album Destiny's Childa, a čeka je i nastup na Super Bowlu u veljači. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • karen 12.01.2013.

    beyonce je koma ...ogromna je...i da ni ja ne vjerujem da je ona malu rodila.

  • latica 1234 12.01.2013.

    wtf...???objavljuju slike kceri za koju još nitko nezna kako izgleda, jer je uvijek skrivena

  • wargods_1 12.01.2013.

    ova druga slika pokazuje jad i bijedu u kojoj mala ivy živi, pa taj sobičak koji se vidi iza nje nema ni 200-tinjak kvadrata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare