To je to što me zanima!

Ponovili emisiju 'Zlatne lige' na HRT-u, posvetili ju legendarnom voditelju Saši Zalepuginu...

'In memoriam Saša Zalepugin' naziv je preimenovane epizode jutarnje emisije 'Zlatna liga' koja je emitirana još 11. listopada u 10.20 sati, a u kojoj su gostovali Saša i supruga Tihana Harapin Zalepugin
Vidi originalni članak

Na prvom programu HRT-a u utorak je nešto iza 10 sati puštena emisija posvećena legendarnom voditelju, Saši Zalepuginu, koji nas je nedavno napustio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'In memoriam Saša Zalepugin' naziv je preimenovane epizode jutarnje emisije 'Zlatna liga' koja je emitirana 11. listopada, a u kojoj su gostovali Saša i supruga Tihana Harapin Zalepugin (71). 

U emisiji su se supruga Tihana i preminuli Saša, zajedno s voditeljima, prisjetili legendarnog 'Nedjeljnog popodnevna', ali su i razgovarali o ljubavi i održavanju vitalnosti.  

Inače, 'Zlatna liga' se emitira od utorka do četvrtka u terminu od 10.20 sati. To je razgovorno-zabavna emisija koju vodi tzv. 'zlatna generacija HRT-ovih voditelja i legendi', s istim takvim gostima u studiju. Svi moraju imati 65 godina i više. 

S TIHANOM JE BIO 30 GODINA Zalepugin je imao dva sina iz prvog braka, jedan danas svira u legendarnom bendu iz 80-ih

Podsjetimo, Saša Zalepugin umro je u noći na subotu u 92. godini. Legendarni televizijski voditelj preminuo je od posljedica moždanog udara koji je doživio u nedjelju, 16. listopada, u svom domu u Zagrebu. 

- Zbogom dušo moja, jedino moje - čekaj me - napisala je tada na društvenoj mreži Facebook Sašina supruga, modna agentica Tihana.

Od voditelja mnogi će se oprostiti u četvrtak 1. prosinca na zagrebačkom Krematoriju, doznaje Večernji list iz kruga obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare