To je to što me zanima!

Ponovno ćemo svjedočiti klanju kojeg su provodili 'Vikinzi'

Borba za prevlast koju smo gledali u četvrtoj sezoni serije 'Vikinzi' nije gotova. Floki ima nove planove i bacio je svoje oko na zemlje gdje još nije kročila ljudska noga
Vidi originalni članak

Četvrta sezona izvrsne serije History Channela, 'Vikings', pokazala nam je ostarjelog Ragnara (Travis Fimmel), Flokija (Gustaf Skarsgård), Rolloa (Clive Standen) i veliku bitku moći između Lagerthe (Katheryn Winnick) i Aslaug (Alyssa Sutherland). Nakon što je ta sezona odlično primljena, a priča nije zgotovljena, History Channel je obnovio snimanje još jednom, tako da ćemo dobiti i petu sezonu s dvadeset epizoda.

U petoj sezoni vidjet ćemo iste junake kako se bore protiv već standardnih problema. Palež, pljačka i spletkarenje su elementi ove serije na koje smo već naviknuti, pa nije niti čudno što u novom foršpanu toga ima na pretek.

Pogledajte video

U novu sezonu doći će i hrvačka zvijezda Adam 'Edge' Copeland kao Ketill Flatnose, opak i hrabar ratnik kojeg je osobno Floki odabrao da bude vođa kolonizacije Islanda. Uz njega, u seriji ćemo ponovno vidjeti i Jonathana Rhysa Meyersa u ulozi religioznog fanatika Heahmunda.

Serija se na malim ekranima pojavljuje 29. studenog, a premda se još nije pojavila već je obnovljena i za šestu sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PT 12.10.2017.

    Jedna od jačih aktualnih serija, ova sezona bi mogla biti vrh i dosta očekujem od Ivara, lik je fenomenalan.

  • Hr385 09.10.2017.

    Super serija, prve dvije, ma i tri sezone su me odusevile, sad su vec malo naporni. Fali mi Ragnar. Super lik...

  • sit_lazi 09.10.2017.

    Jaka serija iako već pomalo gubi onaj historiografski smisao a pretvara se u sapunicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare