To je to što me zanima!

Ponovno je prevario suprugu? Slavni nogometaš završio u hotelskoj sobi s čak tri djevojke

Nakon partijanja s tri 21-godišnjakinje u klubu u Manchesteru, Rooney ih je poveo u hotel. Burni izlazak završio je dolaskom policije koju je nogometaš pozvao nakon što su ga djevojke snimale i objavljivale na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Umirovljeni britanski nogometaš Wayne Rooney (35) sa srednjoškolskom ljubavi Coleen Rooney (35) u braku je od 2008. godine. Roditelji su četvorice sinova, Kaija (11), Klayja (8), Kita (5) i Cassa (2).

U 12 godina braka Wayne je Coleen prevario nekoliko puta. Ona je prijetila da će ga ostaviti i iseljavala iz kuće, no naposljetku su ipak ostali zajedno. Činilo se kako se Rooney u posljednje vrijeme ipak smirio, no nedavno su britanski mediji prenijeli vijest da je ponovno prevario suprugu.

Ovoga puta, partijao je s influencericom Tayler Ryan (21) i njezine dvije prijateljice. Nakon što su se ljubili u jednom noćnom klubu, nogometaš je s prijateljicama završio u hotelu.

Burni izlazak ubrzo je okončala policija koja je došla na Wayneov poziv. Naime, djevojke su snimale izlazak i objavile video na društvenim mrežama, a na jednoj snimci Rooney leži na podu hotelske sobe. Nogometaš je posumnjao da ga iskorištavaju za promociju i da je u pitanju namještaljka.

GALERIJA: ENGLESKA LEGENDA Umirovio se Wayne Rooney

Kasnije se saznalo da je do izlaska došlo spontano - jedna od djevojaka slavila je rođendan u istom klubu u kojim se zabavljao Rooney te ih je on pozvao da mu se pridruže.

Roditelji djevojaka javno su se oglasili i ispričali se Rooneyu zbog neugodnosti i ponašanja svojih kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 28.07.2021.

    Vidis ti te mreze... nema slike na kojoj ne izgledaju ko najsretniji par na svijetu. A u stvari skroz kontra. Na zalost takva je situacija sa 90% profila sa tih drustvenih mreza

  • karloveliki 1972 27.07.2021.

    Mislim da bi nogometašima trebalo hitno povećati plaće za min.50% kako bi prije išli u penziju i radili budale od svojih žena

  • cobi 27.07.2021.

    Naletio je na remunde!!!!😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare