To je to što me zanima!

Još jednom je 'pukao': Bijesni Alec Baldwin napao fotografa

Fotografa Paula Adaa glumac je gurao i nabio ga u parkirani auto. Adao je pratio njegovu suprugu Hilariju pokušavajući je snimiti dan nakon što je izašla iz rodilišta
Vidi originalni članak

Nedaleko od svog stana u njujorškom Greenwich Villageu Alec Baldwin (55) gurao je i nabio u parkirani auto fotografa koji je pratio njegovu suprugu Hilariju (29) pokušavajući je snimiti dan nakon što je izašla iz rodilišta.

I glumac i fotograf Paul Adao (60) nakon incidenta su zvali policiju, ali nijedan nije podnio prijavu. Baldwin, čija je druga supruga u petak rodila djevojčicu Carmen Gabrielu, namrštio se čim je vidio nekoliko fotografa ispred kuće. Izgubio je živce kad je Adao ušao za Hilarijom u trgovinu. Ona se nakon suprugova naguravanja s paparazzom rasplakala.

- Mi smo na Zemlji kako bismo činili dobro. Pojma nemam zašto su drugi ovdje - napisala je na Twitteru instruktorica joge, koja bi se možda trebala naviknuti na incidente. 

Alec se često obračunava s fotografima, a na Twitteru je izvrijeđao i novinara koji je napisao da je Hilarija slala SMS-ove na sprovodu Jamesa Gandolfinija.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kamen sa srca 22.11.2013.

    Paparazziji bi trebali potpisati da se baveći ljigavim poslom kakvim se već bave,su svjesni da bi ih to moglo koštati glave.Privatnost je kod poznatih najveći luksuz i ako ovi Paparapa pretjeraju,zašto ne bi i ovi.Da sam poznata osoba,a hvala bogu nisam,mislim da bi slično reagirao kao Alec.

  • Eos_2 29.08.2013.

    Ma sto svi pizdite , da nema novinara i slikica ko bi uopce znao za sve te slavne i umisljene face ! Ko nije spreman na slavu neka se hvata drugog posla , nes ti sto ga je snimio u nezgodnom trenutku ! Da voli zenu ne bi joj priredio ovakav sok !

  • ludigospar40 29.08.2013.

    a ovi paparazzi su ko muhe na govno.zaslužio je batine iako nisam za nasilje

Komentiraj...
Vidi sve komentare