To je to što me zanima!

Ponovno su skupa: Scorsese i DiCaprio opet idu po Oscara

Nakon što je s DiCapriom snimio pet filmova, i to izvrsnih, rekli bismo da i Scorsese i glumac znaju kako drugi diše te da je samo pitanje vremena kada će im novi zlatni kip uletjeti u ruke
Vidi originalni članak

Postoje neki pojmovi koje bez problema povezujemo. Ćevapi i luk, kino i kokice, Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese. A ako ti pojmovi tako dobro idu zajedno, onda nije niti iznenađenje da ćemo ih opet vidjeti skupa.

Scorsese i DiCaprio se tako već pripremaju za novog Oscara, a kako bi se osigurali da će ga dobiti, planiraju snimiti film o najpopularnijem američkom predsjedniku, Theodoreu Rooseveltu.

Sam projekt je već neko vrijeme s nama, tako da se tijekom 2013. godine čak dogodilo da je otkazan. No sve to je ispalo netočno jer su 'Scorsese i DiCaprio (tm)' izgleda ponovno krenuli na tome raditi. U pitanju je adaptacija knjige Edmunda Morrisa o usponu Theodorea Roosevelta, u kojoj pratimo spomenutog predsjednika od njegovog rođenja pa do početka njegove predsjedničke karijere.

Nakon što je s DiCapriom snimio pet filmova, i to izvrsnih, rekli bismo da i redatelj i glumac znaju kako drugi diše te da je samo pitanje vremena kada će im novi zlatni kip u ruke uletjeti. A činjenica da ciljaju na jedno domoljubno i srcedrapateljno djelo, u ovom trenutku američke povijesti, samo daje snage tom argumentu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 28.09.2017.

    Di Capriju su do sada definitivno trebali 5 Oscara dodjeliti, Hollywood je koruptna fabrika...

  • champion_1 28.09.2017.

    od svih 5 filmova nije mi se posebno dopao ni jedan. Departed bez veze debelo precjenjen film za jednom pogledat i bacit ga u smeće, slično kao i The Aviator i Gangs of New York, Shutter Island mi je negledljiv, a The Wolf of Wall Street jedini koji se malo diže iznad ovih. sve u svemu slijedi nam još jedan film za jednokratno gledanje.

  • champion_1 28.09.2017.

    od kad je oscar mjerilo kvalitete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare