To je to što me zanima!

'Fotke' sa seta: U Dubrovniku se opet snima 'Igra prijestolja'

Iako se u kolovozu pisalo da nakon što je snimljena peta sezona 'Igre prijestolja', ekipa serije više neće raditi u Dubrovniku, čini se da je sklopljen novi dogovor
Vidi originalni članak

 Na Facebook stranici Adventure Dubrovnik u četvrtak su objavljene fotografije sa seta serije 'Igra prijestolja'. 

Iako se, nakon što je snimljena peta sezona, pisalo da se serija više neće snimati u Dubrovniku, čini se da je sklopljen novi dogovor. Ove fotografije nastale su u četvrtak u jutarnjim satima. Glumica Lena Headey (42), koja glumi okrutnu Cersei Lannister, na snimanju je bila s kratkom frizurom što je posljedica kazne koja ju je snašla u prošloj sezoni. 

Njezin lik tada je snašla zaslužena kazna, pa je javno osramoćena i ošišana. Hrvatska i Dubrovnik već od druge sezone ključni su za snimanje ove popularne serije. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bijesna baba 08.10.2015.

    i jos kad bi se george uhvatio posla i zavrsio serijal, seriju nisam gledala ali knjige sam citala brzinom svjetlosti i sve mi se cini da doticni uopce nema namjeru napisati nastavke i staviti tocku na kraj

  • Pametna ovca 08.10.2015.

    Jedva čekam.

  • Marko M. 08.10.2015.

    Nikad gledao ovo nisam,nije mi jasna takva pomutnja oko obične serije,nema tko to ne gleda u Americi,evo počelo i kod nas,stalno propaganda o toj seriji,pa što je tu interesantno,o čemu se uopće radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare