To je to što me zanima!

Popularna srpska pjevačica više ne sliči na sebe: Na crveni tepih stigla u čipkastom grudnjaku...

Ivana je nakon raspada 'Uraganki' započela uspješnu solo karijeru, a već je objavila i nekoliko pjesama, među kojima su 'Isti si', 'Ispočetka' i brojne druge
Vidi originalni članak

U srijedu je u Beogradu održano slavlje 18. rođendana srpskog Storyja, kojemu su prisustvovale brojne regionalne zvijezde. Među njima je bila i Ivana Boom Nikolić (28), bivša članica grupe Hurricane.

KOPIRALA JU JE? Bivša 'Uraganka' oplela po izraelskoj predstavnici: 'Nisam znala da sam na Eurosongu...'

Ivana je za ovu prigodu odjenula svileno odijelo s tigrastim uzorkom, ispod kojeg je nosila samo čipkasti grudnjak. Sako je ukrasila različitim svjetlucavim dodacima, a uz sve je iskombinirala i crnu torbicu s ukrasima.

Nosila je i crne štikle, a kosu je skupila u visoki rep.

Na istom se događaju pojavila i njena bivša kolegica, Sanja Vučić (29) koja je odjenula kratku zelenu haljinu i crne štikle na platformu.

Ivana Boom Nikolić je nakon raspada 'Uraganki' započela svoju uspješnu solo karijeru, a već je objavila i nekoliko pjesama, među njima 'Isti si', 'Ispočetka' i brojne druge. Mnogi negoduju zbog činjenice da je počela pretjerivati s operacijama i zahvatima zbog kojih sve manje sliči na djevojku s početka karijere, a sve više na lutku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Chani Kynes 02.06.2023.

    Ni njoj ovi zahvati na licu nisu bili potrebni, ali tako se i potvđuješ da si financijski moćna.

  • MaraMaraMara 02.06.2023.

    Na prvu sam mislila da je Renata Sopek. Iste!

  • beba maza 01.06.2023.

    Nikada čula za ovu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare