To je to što me zanima!

Poput Milijane i Milojka: Verica (71) 'smirila' se uz Veljka (36)

Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da treba biti takav. Inače, život bi bio dosadan. Zbog njega umjesto u hotelima s pet zvjezdica, ljetujem u kamperu, rekla je modna dizajnerica.
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Verica Rakočević (71) već nekoliko godina ljubi 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića (36). Nedavno su proslavili i šestu godišnjicu braka, a kako srpski mediji prenose, iako je razlika u godinama velika, njihova ljubav pokazala je da je jača od svih prepreka.

Nisu dugo razmišljali o braku, a 'sudbonosno da' izgovorili su nakon samo sedam dana veze.

- Verica ima još dosta toga za napraviti iako je uglavnom već sve rekla. Nije joj preostalo ništa drugo nego da živi život punim plućima. Oduvijek me živcirala rečenica: 'Moraš se smiriti'. Nikada nisam razmišljao gdje ću biti za dvije, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni luđak koji je život shvatio kao igru. I u tome smo slični - rekao je Veljko za Alo. 

Verica je otkrila kako je uz Veljka promijenila životne navike i dodala kako se sve trese kada dođe do svađe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da treba biti takav. Inače, život bi bio dosadan. Zbog njega umjesto u hotelima s pet zvjezdica, ljetujem u kamperu - rekla je modna dizajnerica. 

'Lavinu' komentara podigli su i kontroverzni par Milijana (21) i Milojko (76) među kojima je nešto veća razlika u godinama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mily 30.09.2019.

    plastika ne stari nikad:)) Ma neka im je sa srećom

  • Iskrena mala 30.09.2019.

    Ovi mi izgledaju kao Lisa Bonet i Jason Momoa

  • Frančeska 30.09.2019.

    Bome i ja bi htjela tako izgledati sa 70

Komentiraj...
Vidi sve komentare