To je to što me zanima!

Porotnik sa suđenja Heard i Deppa: 'Plakala je i buljila u porotu... To su bile lažne suze'

Odgovorila bi na jedno pitanje i plakala bi, a dvije sekunde kasnije postala bi ledena. Neki od nas koristili su izraz 'krokodilske suze, ispričao je jedan od porotnika sa suđenja te dodao kako je Depp bio smiren
Vidi originalni članak

Jedan od porotnika koji je prisustvovao suđenju između Amber Heard (26) i glumca Johnnyja Deppa (59) otkrio je kako je njemu, a i ostalim porotnicima bilo neugodno dok je Amber svjedočila te da mnogi smatraju kako su njeni emotivni govori bili ništa drugo nego lažne suze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Plakanje, izrazi lica i način na koji je buljila u porotu... Svima nam je bilo jako neugodno. Odgovorila bi na jedno pitanje i plakala bi, a dvije sekunde kasnije postala bi ledena. Neki od nas koristili su izraz 'krokodilske suze' - ispričao je jedan od pet muških članova sedmeročlane porote koji su anonimno govorili u emisiji Good Morning America. 

Njezine reakcije usporedio je s Deppovim za kojeg kaže da je izgledao opušteno, smireno i uvjerljivo.

- Način na koji je odgovarao na pitanja činio se stvarnijim. Njegovo je emocionalno stanje cijelo vrijeme bilo vrlo stabilno - objasnio je porotnik.

Prokomentirao je i odnos kakav su imali te rekao kako vjeruje da je par zlostavljao jedno drugo, ali da Heard nema dovoljno dokaza koji bi potkrijepili njezine tvrdnje o fizičkom zlostavljanju.

- Neke priče koje je Amber ispričala nisu se podudarale, a većina porote smatrala je da je ona agresor - rekao je te dodao da je njezin kredibilitet narušen onog trena kada se otkrilo da nije donirala 7 milijuna dolara u dobrotvorne svrhe kako je rekla u jednom intervjuu.

Napomenuo je i kako porota nije mogla izbjeći vijesti o suđenju koje su se brzinom munje širile društvenim mrežama, ali da su ih izbjegavali gledati.

- Pratili smo dokaze - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tea7777 19.06.2022.

    Nikome nije palo na pamet da je on bolji glumac od nje, ona je za njega amaterka. Ako je itko mogao odglumit to je onda on..zao mi je samo sto nije bila pametnija, pripremila se bolje, snimila ga kada ju vrijedja, maltretira. Oduvjek se po njemu, vidjelo da je sa druge planete,da nije svoj. Vec vidim, a sigurna sam da ona nije zadnja koja ga je tuzila, ponovit ce on isto,kad-tad. Onda cete svi vi koji sada ser...e reci...da i ona laze.

  • Demetra 💙 17.06.2022.

    Amber ima 36, a ne 26 godina.

  • Irska82 17.06.2022.

    To je suzana nije Amber 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare