To je to što me zanima!

Posao kao stvoren za Obamu: Nude mu da radi glazbene liste

OBOŽAVATELJ GLAZBE Bivši američki predsjednik 20. siječnja odlazi iz Bijele kuće, a streaming servis nudi mu da postane ‘predsjednik glazbenih lista’
Vidi originalni članak

Tražimo nekoga s barem osam godina iskustva na čelu velike države, nekoga tko poznaje poznate glazbenike, ima iskustva sa slaganjem lista pjesama, voli timski rad i ima Nobelovu nagradu za mir.

Oglas je to koji je objavio švedski glazbeni streaming servis Spotify, a za posao “predsjednika glazbenih lista” kvalificiran je jedino Barack Obama (55), američki predsjednik na odlasku.

Obama je kroz svojih osam godina vođenja SAD-a često sastavljao svoje liste pjesama za određenu prigodu, i to uvijek na Spotifyu. Tako se javnost zabavljala s njegovim odabirom glazbe za Božić, ljeto i vježbanje u teretani. Posebno su popularne bile ljetne liste.

Obama je objavljivao popis pjesama koje sluša danju i navečer, gdje su se često našli hitovi s eksplicitno seksualnim stihovima.

Predsjedničke glazbene liste bile su pune klasika, kao što su pjesme Princea, Arethe Franklin, Nine Simone i Beach Boysa, ali i novih hitova Justina Timberlakea, Jay Z-ja, D’Angela, Mary J. Blige i Fione Apple. Na nedavnom druženju sa švedskim veleposlanikom i njegovom ženom u SAD-u, Barack Obama je rekao da se veseli ponovnom posjetu Stockholmu.

- Možda se otvori i neko radno mjesto za mene u Spotifyu? Znam da su vam se svidjele moje glazbene liste - šalio se Obama, a diplomatova je supruga sve podijelila na svojem Twitteru. Šef Spotifya Daniel Ek nakon nekoliko sati objavio je oglas za posao koji je stvoren za Obamu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • OM Sai Baba 11.01.2017.

    nevjerojatno je dokle sežu pipci cia-e. a ovo je sponzoriran članak koji nema veze s istinom.

  • black_cat 11.01.2017.

    ako ne prihvati ,bit će lud

Komentiraj...
Vidi sve komentare