To je to što me zanima!

Posjetila je sirijski izbjeglički kamp: Angie užasnule priče

Glumica je nedavno kao UN-ova ambasadorica dobre volje posjetila Čad, Afganistan i Irak. U sirijskom kampu smješteno je oko 27 tisuća žene i djece
Vidi originalni članak

Užasnuta sam pričama koje sam čula od tih nevinih ljudi, rekla je Angelina Jolie (37). Glumica je posjetila sirijski izbjeglički kamp u Jordanu. Ondje je smješteno oko 27.000 žena i djece koji su pobjegli od građanskog rata u Siriji. Angelina kaže kako se ti nesretnici osjećaju napušteno od svjetske zajednica koja pak ništa ne čini da spriječi stravičan sukob. Glumica je nedavno kao UN-ova ambasadorica dobre volje posjetila Čad, Afganistan i Irak. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • orthodox brothers xd 13.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gringo245 12.09.2012.

    za pola tih kampova mozemo se zahvalit amerima ali zacudo protiv njih nitko nema muda protestirat ili se pravi glupi

  • timica2 12.09.2012.

    Gledala sam sinoć Angie u posjetu izbjegličkog kampa,i odmah sam se sjetila naših izbjeglica za vrijeme rata.Ne želim reći da nije bilo posjeta humanitaraca,ali najveći teret podnijeli smo sami.Nije bilo lako.Ovo samo kao podsjetnik.!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare