To je to što me zanima!

Poslastica za cure: David Haye pokazao je mišićavu pozadinu

'PONOS' POKRIO RUČNIKOM Bivši boksački prvak vježbao je, a zatim se tuširao pod vodopadom. Sa sebe je skinuo baš sve pa mu je kamera snimila stražnjicu
Vidi originalni članak

'I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here' naziv je showa koji biste trebali zapamtiti ako ste željni vrućih scena iz divljine o kojima ćete dugo maštati. Žene u showu pokazuju obline u pripijenim badićima, no sve bujne grudi 'padaju u vodu' kad se David Haye (32) odluči osvježiti nakon naporne vježbe. 

Bivši boksački prvak prvo je vježbao, a nakon toga se tuširao pod vodopadom. Sa sebe je skinuo apsolutno sve pa je kamera, na veselje svih gledateljica showa, snimila njegovu golu čvrstu stražnjicu. 'Muški ponos' pokrio je ručnikom prije nego se okrenuo pa je nešto ostavio i mašti na volju. 

Helen Flanagan (22) u divljinu je došla vjerojatno s 20 kupaćih kostima pa se svaki dan kupa u drugom i oduševljava muške gledatelje. Za njom ne zaostaje ni Ashley Roberts (31) koja ne zna kako bi se bolje izvijala kad se kupa. Ipak, sve je to ništa u usporedbi s pogledom na golu 'Haymakerovu' pozadinu i mišićava leđa. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • hrkLJ 15.11.2012.

    Mrnjau!

  • gđa78 13.11.2012.

    a što tek ja udana pomišljam...;)))))))))))))

  • miki-vz 13.11.2012.

    baš sam mu želio vidjeti ta ćelava muda....vau vau vau

Komentiraj...
Vidi sve komentare