To je to što me zanima!

Poslije brojnih incidenata Shia je sam otišao na rehabilitaciju

Nervozan i iscrpljen te pognute glave, glumac Shia LaBeouf u ponedjeljak je napustio svoj dom u Los Angelesu i zaputio se prema poliklinici gdje će se liječiti
Vidi originalni članak

Njegovo putovanje u New York puno je kontroverzi, što uključuje i uhićenje nakon što je tijekom izvođenja predstave u kazalištu Studio 54 pljuvao i šamarao svoje kolege glumce te vikao prostote. Samo nekoliko sati prije uhićenja, imao je sukob s beskućnikom. Kad se u ponedjeljka vratio u Los Angeles, Shia LaBeouf (28) prijavio se u kliniku za rehabilitaciju. 

- Bio je nervozan i nije dobro izgledao cijelo jutro. Cijelo vrijeme je imao pognutu glavu. Čak ni sa svojim vozačem nije htio razgovarati - otkrili su fotografi koji su ga slijedili na putu iz njegovog doma do klinike. Navodno je jedva pozdravio medicinsku sestru i zaštitara u klinici. 

Zbog svog neobičnog ponašanja u zadnje vrijeme Shia je zabrinuo svoje prijatelje i blisku obitelj. 

Sve je započelo ove godine na Filmskom festivalu u Berlinu kad je glumac poslije konferencije za novinare, gdje je govorio o svom novom filmu 'Nimfomanijak', crvenim tepihom prošetao s vrećicom na glavi koja je imala samo otvore za oči. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ban_ana8 02.07.2014.

    Kad ti droga pojede mozak

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 01.07.2014.

    ja bih isto...možda da uz sve svoje probleme odglumim neki poremećaj pa da me smjeste negdje da se odmorim par tjedana...samo...ko bi to platio...

  • Bezobrazno zelene 01.07.2014.

    Nemam pojma ko je ovaj, neki glumac je izgleda, samo mi ni jasno zašto bi on nama treba biti zanimljiv ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare