To je to što me zanima!

Šuput 33. rođendan proslavila poslije koncerta na Rujanfestu

Ovo je sigurno najljepši poklon za moj rođendan. Atmosfera je bila odlična i sretna što sam bila ovdje, rekla je Maja. S njom su slavili njezini prijatelji i dečko Mario
Vidi originalni članak

Novi rekord Rujanfesta je 20 tisuća posjetitelja. Nastupi Jelene Rozge i Maje Šuput privukli su i više gostiju nego što se očekivalo,  a u sjajnoj atmosferi koja je vladala u petak navečer na Rujanfestu uživale su i Anica Martinović, Lana Banely, Iva Majoli  te brojni drugi.

Osim Maje i Jelene, publiku je zabavljao i  Slavonia Band. Rozgi je ovo bio treći nastup na Rujanfestu. 

- Nevjerovatno je ovo što sam doživjela večeras ovdje. Volim ovaj festival i zaista je bilo posebno. Zagreb ima posebno mjesto u mom srcu i moram se zahvaliti svima što su došli i učinili ovu noć nezaboravnom – izjavila je Rozga, dok je Maja imala i dodatni razlog za slavlje. Pjevačica je sinoć proslavila svoj 33. rođendan u društvu najboljih prijatelja i dečka Marija.

- Ovo je sigurno najljepši poklon za moj rođendan. Atmosfera je bila neopisiva i jako sam sretna što sam bila ovdje, što sam dočekala rođendan radeći ono što najviše volim. Pokraj ovakve publike ništa vam više ne treba. Od srca hvala svima - rekla je Maja nakon nastupa. 

Danas nas na Rujanfestu očekuje prava dalmatinska fešta uz Mladena Grdovića i  Jasmina Stavrosa. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • bingalica 23.09.2012.

    Zašto, gotovo sve naše pjevačice pjevaju u minicama?? Jesu li sve počele kopirati kolegice sa istoka?? Ili je to zato, da golotinjom skrenu pozornost sa glupih pjesama??

  • bingalica 23.09.2012.

    Na sliku Ive Majoli je trebalo staviti: Pozor! Uznemirujuće slike!! Ima neki čudan, izbezumljujući pogled Ka u onom filmu Damian! Tako je i onaj mali gledao!

  • bingalica 23.09.2012.

    Joj, Marko Grubnić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare