To je to što me zanima!

Poslije tragedije: Bode Miller sinu angažirao učitelja plivanja

Bivši skijaš Bode Miller i supruga Morgan uče šestomjesečnog sina plivati, kako im se ne bi ponovila ista sudbina nakon što im se 19-mjesečna kćerkica utopila u bazenu...
Vidi originalni članak

Bivši skijaš Bode Miller (41) i odbojkašica Morgan Beck (32) prošlog su ljeta nesretnim slučajem izgubili 19-mjesečnu kćerkicu Emeline Grier koja se utopila u bazenu. Da im se ne bi ponovila ista sudbina uzeli su instrukcije plivanja za šestomjesečnog sina Eastona, piše Daily Mail. Još uvijek se nisu pomirili s kćerinom smrću, a Easton je rođen samo četiri mjeseca nakon tragedije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obitelj Miller ovih dana ukazuje na važnost obrazovanja dojenčadi i uče Eastona plivati. Morgan je podijelila na Instagramu video na kojem trener drži njezinog sina u bazenu i uči ga 'plutati'. Vježbaju od ponedjeljka do petka po deset minuta dnevno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Plakala sam suze nade gledajući sina kako uči ovu spasonosnu vještinu.... a onda sam plakala suze tuge jer je to sve što je trebalo da moja djevojčica bude ovdje - napisala je Morgan. 

Cilj im je da prenesu poruku i ostalim roditeljima koliko je važno da dijete nauči plivati, jer će na taj način djeca imati veću šansu za preživljavanje nesreće u bazenu. Za njih je ovo važno kako bi prebrodili traumu zbog gubitka kćeri.

 

Podsjetimo, Emeline se u lipnju 2018. utopila u susjedovom bazenu gdje je bila s majkom na zabavi. Iako je Hitna pomoć došla ubrzo nakon nesretnog događaja, bilo je prekasno za spas curice. 

- Molim se Bogu da niti jedan roditelj ne osjeti ovu neizdrživu bol - rekla je Amerikanka.

Njezin suprug Bode rekao je da ih je gubitak kćeri psihički razorio. 

OBITELJSKA TRAGEDIJA Bode Miller progovorio o smrti kćeri: Dogodilo se u tren oka...

- Nikad, ni u milijun godina, nismo mislili da ćemo iskusiti ovakvu bol - rekao je bivši alpski skijaš, te dodao da njezina ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni. 

Od gubitka Emeline, Morgan se trudi podići svijest o činjenici da je utapanje među vodećim uzrocima smrti djece mlađe od četiri godine. 

Miller ima još dvoje starije djece, kćer Neesyn (11) koju ima s Chanel Johnson, te sina Samuela (6) čija je majka Sara McKenna. S Morgan, s kojom je u braku od 2012., ima malenog Nasha (4) i šestomjesečnog Eastona.

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.04.2019.

    ljudi, koliko Vas je znalo plivati s 19 mjeseci? da li je normalno pustiti dijete s 19 mjeseci bez kontrole i onda sada izjaviti da je samo trebala proći tečaj plutanja?!? majko moja mila...

  • 25.04.2019.

    Nije se bavio svojom djecom nego šlajfanjem po ledu

  • ♡♡♡ 25.04.2019.

    Samo sam zbog njega gledala skijanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare