To je to što me zanima!

Posljednje scene Lukea Perryja ovog tjedna u seriji Riverdale...

Kreator serije Roberto Aguirre-Sacasa (44) potvrdio je kako će gledatelji u novoj epizodi po posljednji put vidjeti Freda, kojeg je utjelovio Perry
Vidi originalni članak

Perryjeva nagla smrt potresla je cijeli Hollywood početkom ožujka ove godine, a naročito je rastužila njegove kolege koji su se nakon vijesti o tragičnoj smrti prijatelja danima opraštali od njega na društvenim mrežama. 

BRIAN AUSTIN GREEN: 'Smrt Lukea Perryja opet nas je sve okupila. On pazi na nas'

Perry je imao bogatu karijeru, a počeo je glumiti osamdesetih godina prošlog stoljeća. Najpoznatija uloga mu je ona Dylana McKaya u seriji 'Beverly Hills, 90210'  te u filmovima 'Peti element' i 'Osam sekundi', a zapaženu rolu imao je i u aktualnoj TV seriji Riverdale, koju emitira streaming servis Netflix. Upravo ovog tjedna na Netflixu će biti objavljena epizoda s posljednjim scenama koje je Perry snimio prije svoje smrti, piše TMZ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kreator serije Roberto Aguirre-Sacasa (44) potvrdio je kako će gledatelji u novoj epizodi po posljednji put vidjeti Freda, kojeg je utjelovio Perry. 

- U ovotjednoj epizodi Riverdalea posljednji put ćemo gledati Lukea. Kao i obično, Fredove riječi mudrosti pomoći će Archieju. Prekrasan, iskreni trenutak između oca i sina. Volio bih da ove scene mogu potrajati zauvijek - napisao je Aguirre-Sacasa na svom profilu. 

Upravo na dan kad je Perry završio u bolnici, objavljena je vijest da će se na ljeto nekad popularna teen serija 'Beverly Hills' vratiti na televizijske ekrane, a velikim dijelom postava će biti originalna te će uključivati Jason Priestleyja (49), Jennie Garth (46), Iana Zieringa (54), Gabrielle Carteris (58), Briana Austina (45) i Tori Spelling (45). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare