To je to što me zanima!

Posljednji ispraćaj Budaka je u petak, 1. veljače na Miroševcu

Komemoracija u povodu smrti Roberta Budaka, jednog od najvažnijih glumaca mlađe generacije, održat će se u Zagrebačkom kazalištu mladih, u srijedu 06. veljače 2019. u 18 sati, javili su iz ZKM-a
Vidi originalni članak

Posljednji ispraćaj glumca Roberta Budaka, koji je u nedjelju ujutro preminuo u 27. godini života, bit će u petak, 1. veljače u 12.30 sati na zagrebačkom groblju Miroševac, piše ZKM.

- Velika tragedija. Otac ga je pronašao u obiteljskoj kući. Još se ne zna uzrok smrti. Kao da sam izgubio nekog najbližeg - rekao nam je Zijad, koji je s Robertom igrao u predstavi 'Taksimetar' Gorana Vojnovića u režiji Matka Raguža i produkciji Teatra Exit iz Zagreb. Za tu je ulogu dobio nagradu hrvatskog glumišta 2017. za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina. 

Komemoracija u povodu smrti Roberta Budaka, jednog od najvažnijih glumaca mlađe generacije, održat će se u Zagrebačkom kazalištu mladih, u srijedu 06. veljače 2019. u 18 sati - javili su iz ZKM-a, gdje je knjiga žalosti otvorena u predvorju.

Hrvatsko glumište izgubilo je veliku nadu, kaže Zijad, jer je Robert bio dobar u svom poslu. Uloge je odrađivao precizno, originalno i imao je odličan rezultat. 

- Poznajem i poznavao sam vrhunskih imitatora, ali ti... ti si ljudima dušu skidao. Sjećam se kako bih vrištao kada si skidao neke ljude. Sjećam se kako si onog dedu skinuo da smo svi blejali - rekao je za kolegu Asim Ugljen (35). 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.02.2019.

    Počivaj u miru, dragi anđele.. 😢❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare