To je to što me zanima!

Jasminov unuk u ruci držao djedovu fotografiju, svi pjevali u glas 'kad se prijatelji rastaju'

Dok su okupljeni obitelji izražavali sućut, na gitari je svirala legendarna Stavrosova pjesma 'Umoran sam'...
Vidi originalni članak

Na posljednji ispraćaj glazbenika Jasmina Stavrosa, koji je preminuo 3. svibnja u 69. godini, pristigli su obitelj, prijatelji i kolege. Posljednji se ispraćaj održao u subotu na splitskom groblju Lovrinac. 

KOLUMNA: DAVOR LUGARIĆ Baš svi mi možemo se pronaći u njegovim životnim stihovima: Zbogom, Jasmine Stavrosu

POGLEDAJTE VIDEO: POSLJEDNJI ISPRAĆAJ JASMINA STAVROSA

Pjevačeva supruga Žarka Stavros došla se oprostiti u društvu dvojice sinova Mile i Krešimira. S njima su bili Milova bivša supruga Ana Miščević i sin.

Dok su okupljeni obitelji izražavali sućut, na gitari je svirala Stavrosova poznata pjesma 'Umoran sam'. Obitelj se čvrsto grlila. 

S posebnim vijencem stigli su iz DVD-a Gornja Reka iz Jastrebarskog, gdje je Stavros proveo posljednje godina svoga života. 

Sprovod je pratila pjesma klape, koja je pjevala i neke pjesme od samog Stavrosa, poput 'Kad se prijatelji rastaju'. Pjevačevu fotografiju nosio je unuk Milo koji je bio posebno tužan.

 

Za kraj posljednjeg 'zbogom' Jasminu, okupljena obitelj i prijatelji u glas su zapjevali stihove njegovog hita 'Pomolimo se'. 

Bacajući ruže u tišini i dostojanstveno, svi okupljeni napustili su grob u kojem počiva nikad zaboravljeni zabavljač Jasmin.

Idi na 24sata