To je to što me zanima!

Poslušajte kako Gibson psuje i vrijeđa bivšu djevojku Oksanu

Joe Eszeterhas u pismu na devet stranica tvrdi da je Mel izjavio kako je bio sretan kad je ubijen John Lennon. Dodao je i da njegovo 'ludilo' nkako nije stvar prošlosti
Vidi originalni članak

Portal TMZ objavio je novu snimku u kojoj glumac ima napad bijesa. Na snimci se čuje kako Mel Gibson viče i psuje. Medijima je snimku dao Joe Eszterhas, scenarist koji je prošli tjedan i optužio Mela Gibsona (56) da je zbog mržnje prema Židovima odustao od snimanja filma za koji mu je napisao scenarij. Na snimci se može razaznati razgovor Joea i Mela oko scenarija za film.

- Koji ku..c si radio - jedna je od Melovih psovki, a nije se suzdržavao ni od pogrdnih riječi za Oksanu Gregorievu s kojom ima kćer Luciju (3). 

- Ona je je...a pi..a koja puši ku..c - derao se Mel Gibson. 

Eszeterhas u pismu na devet stranica tvrdi da je Mel izjavio kako je bio sretan kad je ubijen John Lennon. Dodao je i da njegovo ludilo nije iza njega, a kako tvrdi, glumac je jednom izjavio da će Oksanu ubiti ili naručiti njezino ubojstvo. Tvrdi da film 'The Maccabees', čija radnja govori o židovskom ratniku koji je porazio grčko-sirijsku vojsku u drugom stoljeću prije Krista, glumac nije htio snimiti jer mrzi Židove. Mel je to sve opovrgnuo. 

Snimka koju je Eszterhas pustio u javnost snimana je u Gibsonovom domu. Glumac je scenarista odlučio tužiti jer je, kako je Mel izjavio, njegovo osnovno pravo da ne bude sniman u vlastitom domu. 

Snimku poslušajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tatamata26 20.04.2012.

    Šta ste se uhvatili čovjeka koda je kriminalac, valjda smije imati svoje mišljenje i psovati u svome domu.Ti židovi stalno sevračaju na tu temu, nije se trebalo dogoditi i kraj priče,šta čemo im se još 500 godina morat ispričavat jel ih neko dira žive ravnopravno kao i svi drugi.

  • KanaanZg 19.04.2012.

    Kad se zidovima zamjeris nema ti spasa, oni idu do kraja dok te ne uniste..

  • lorii 19.04.2012.

    Nije ni čudno što izlaze ovakve snimke kad nema kome se nije zamjerio, kako je samo napadao papu Ivana Pavla 2.i rimokatolike u svojim izjavama. Smatra samo tu svoju sektu ispravnom, a druge kršćane mrzi, strava. Ali glavno da glumi velikog vjernika koji je naštancao brdo djece i ide u tu svoju crkvu, a to što psuje i mrzi to ništa, licemjerje na kvadrat. Treba mu psih. pomoć jer mrzi sve oko sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare