To je to što me zanima!

Poslušajte kako papagaj Čipo fućka pjesmu Massima Savića

Sam je naučio preko radija. I mi smo bili u šoku kad smo ga čuli. Čipo šalje veliki pozdrav, napisao je fan, a glazbenik mu je odgovorio: 'Šokirani i s ove strane'
Vidi originalni članak

Legendarni pjevač Massimo Savić (58) nasmijao je pratitelje na Instagramu. Podijelio je video jednog obožavatelja koji mu je pokazao kako njegov papagaj zna fućkati početak pjesme 'Mali krug velikih ljudi' koju izvodi upravo Massimo.

POGLEDAJTE VIDEO: Papagaj Čipo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sam je naučio preko radija. I mi smo bili u šoku kad smo ga čuli. Čipo šalje veliki pozdrav - napisao je fan, a glazbenik mu je odgovorio: 'Šokirani i s ove strane. Veliki pozdrav i hvala vama i Čipi'.

Inače, 'Mali krug velikih ljudi' je hit koji je već 32. tjedan na broju 1 Nacionalne top ljestvice i srušio je sve rekorde.

'PRAVI IZAZOV' Koncert Massima u Lisinskom se prenosio uživo: 'Počašćen sam'

Massimo je s tom pjesmom nominiran za brojne nagrade: Večernjakovu ružu, Zlatni studio, Top.hr, Cesaricu, Dan najbolje domaće glazbe...

- Kakva fantazija i od pjesme i od spota! Svaka čast svima uključenima. Ovo je genijalno - samo je jedan od komentara na YouTubeu, a sa slušateljima se očito slaže i papagaj Čipo. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare