Obavijesti

Show

Komentari 1

Koncert Massima u Lisinskom se prenosio uživo: 'Počašćen sam'

Koncert Massima u Lisinskom se prenosio uživo: 'Počašćen sam'
7

Zbog epidemiološke situacije pazilo se na razmak između gledatelja u dvorani, a ulaznice za nastup mogli su kupiti i oni koji su bili u toplini svojih domova i također uživati. Pjevač je sretan kako se sve odvilo

VIDEO

Naš pjevač Massimo Savić (58) večeras je održao ekskluzivni koncert za 270 gledatelja u koncertnoj dvorani Lisinski, a spektakl će ući u povijest jer je prvi popularni koncert koji se održava i virtualno. Glazbenik je tako imao nastup koji je spojio stvarno i virtualno.

POGLEDAJTE VIDEO: Massimo u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

24 pitanja s Massimom 10:01

- Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 270 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svjetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici - rekao je Massimo. Nakon koncerta je gostovao u RTL Direktu pa je ispričao kako je koncert posvetio zdravstvenim radnicima. 

- Oni se za to nisu školovani, svaki dan umire po nekoliko desetaka ljudi - konstatirao je Massimo. Istaknuo je da je imao osjećaj kao da je dvorana puna iako je zbog pandemije u dvorani bilo malo ljudi. 

- Ovo je bio pravi izazov. Nikad nisam imao online koncert, koji komunicira s razno raznim državama - rekao je. Neki njegovi kolege tvrde da već mjesecima nisu imali nastupe, a Savić priznaje da je ovo ljeto održao njih devet. 

- Moram naglasiti da za to morate imati ekipu, ljude koji vjeruju da se nešto može ostvariti. Ne smijemo se ponašati kao divljač u koju su uperena svijetla - zaključio je i dodao da je istinski uživao u nastupu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin