To je to što me zanima!

Postala hit: Oskarovka je u 75. godini skakala po trampolinu

Goldie i dalje redovito vježba, a u njezinoj kućnoj teretani nalaze se razne sprave. No, s pratiteljima je podijelila vježbe s trampolina. U ritmu pjesme 'Physical' Due Lipe, glumica je skakala i nasmijala mnoge obožavatelje
Vidi originalni članak

Glumica Goldie Hawn (74) postala je hit na internetu nakon što je objavila video u kojemu skače po mini trampolinu u kućnoj teretani. Iako će u studenom napuniti 75 godina, glumica liniju ne prepušta slučaju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Treća trudnoća Kate Hudson

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dalje redovito vježba, a u njezinoj kućnoj teretani nalaze se razne sprave. No, s pratiteljima je podijelila vježbe s trampolina. U ritmu pjesme 'Physical' Due Lipe, glumica je skakala i plesala te nasmijala mnoge obožavatelje. 

Goldie je ostvarila mnogo zapaženih uloga tijekom karijere. Glumila je rame uz rame s Mel Gibsonom (64) u filmu 'Ptica na žici' te je imala glavnu ulogu 1992. godine u komediji 'Podstanarka'. Još neki od filmova u kojima je glumila su 'Klub prvih supruga', 'Žena u moru', 'Smrt joj dobro pristaje'... 

Dvaput je bila nominirana za prestižnu filmsku nagradu Oscar, a dobila ju je za sporednu ulogu u filmu 'Kaktusov cvijet' iz 1970. Nagrađivana je i nagradom Zlatni globus. 

Karijeru je započela još 1955., a u kazalištu je debitirala šest godina poslije. Ostvarila se i kao redateljica i producentica. Dvaput se udavala, a u braku s Billom Hudsonom (70) dobila je kćer Kate Hudson (41), koja je išla stopama roditelja i sad je popularna glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mihaela1000 18.07.2020.

    super izgleda s tim godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare