To je to što me zanima!

Postala kućanica: Pegla, čisti i kuha, ali više ne nosi tigrasto

Maja Lena Lopatny nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s boksačem Alenom Maksimovićem i vratila se majci. Želi unajmiti stan s prijateljicom i mama se slaže
Vidi originalni članak

Godinu dana živjela sam s dečkom boksačem Alenom Maksimovićem (22). I bilo nam je jako lijepo. Kuhala sam mu fina jela. Peglala sam i čistila. Bila sam prava domaćica, pohvalila nam se Maja Lena Lopatny (20). 

Dodala je kako je u tih godinu dana odrasla. Manje tulumari, a promijenila je i stil odijevanja. Više joj ne pada na pamet nositi tigrasti uzorak, zaštitni znak njezine majke, glumice Mije Begović. Maja Lena nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s boksačem i vratila se majci.

Kći glumice ističe kako neće dugo ostati kod nje jer želi biti poput svojih vršnjakinja.

- S cimericom ću unajmiti stan. Mama se slaže jer zna da sam odgovorna i da neću zapustiti fakultet - otkrila nam je Maja Lena, koja je najbolji student u generaciji na novinarstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • MiniMe19 07.10.2011.

    Ne razumijem, zašto se ne možete pomiriti s činjenicom da u ovoj državi postoje ljudi koji su na pošten način došli do novca i što lagodno žive? Ako ste ljubomorni, ustanite sa stolca, prestanite pisat glupe komentare i učinite nešto korisno pa ćete i vi imat svoj stan i život koji pljujete, a o njemu sanjate. Ja imam 20 godina, studentica sam 2. godine zagrebačkog fakulteta, živim u svom stanu, svaka stvar na meni je kupljena mojim novcem i svaki izlazak je plaćen jednim radnim danom. Kako? Uz faks radim 2 posla, 1 preko tjedna, ¸1 vikendom, možda nemam vremena svaki vikend tulumariti ali sa svojih 20 živim pristojno. Roditelji mi mogu omoguciti zivot kakav zelim, ali su me odmalena ucili da moram sama nesto postici. I eto, jesam. Malo zrtve i sve je moguce.

  • najjaći smo 07.10.2011.

    Nakon svih ovih komentara,negativnih u većini,vrime je za rezime i zaključak priče..dakle cura je vrijedna,kuva,pere,čisti,pegla..a uz to je lijepa,pametna,i slatka..tako da svi ovi negativni komentari padaju u vodu..nema joj se šta prigovorit..

  • idešđurđa 07.10.2011.

    najbolji student hahahhahhahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare