To je to što me zanima!

Postao je frajer: Justin Bieber napokon je promijenio frizuru

Maloljetni pjevač posebno se pripremao za dodjelu nagrada Zlatni globus. Na dodjeli se pojavio s drugačijom frizurom i odrezanim šiškama u odijelu Dolce&Gabbana
Vidi originalni članak

Justin Bieber (16) na dodjeli nagrada Zlatni globus pojavio se s drugačijom frizurom nego inače. Tinejdžerska zvijezda došla je sa šiškama i kosom koja je bila stepenasto ošišana. Pjevač je za crveni tepih odjenuo odijelo Dolce&Gabbana i bijelu košulju s kravatom. Priznao je da je gledao svoje stare DVD-ove da se psihički pripremi za dodjelu.

- Gledam svoje stare DVD-ove. To je stvarno ludo - napisao je pjevač na Twitteru koji je na dodjeli uručio nagradu za najbolji animirani film.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • user_94046 09.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rosario 24.01.2011.

    dečko je preljep i zna pjevati, a to što ste vi ostali dečki ljubomorni zato što sve cure trče za njime a ne za vama i zato što zna pjevati, to ne znači da ga morate vrjeđati. i da šta če te vi raditi u životu ako samo budete vrjeđali druge i izrugivali se na portalima ? ja mislim da nečete ništa raditi. i ne mojte vrjeđati druge prvo pogledajte sebe pa onda nešto recite.

  • klarazebi 18.01.2011.

    aaaaaaaaaa moja ljubaw!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare