To je to što me zanima!

Postao je otac: Dejan i Anita Lovren dobili djevojčicu Elenu

Supruga nogometnog reprezentativca rodila je u utorak u privatnoj klinici u Lyonu djevojčicu, piše Story. Presretni roditelji malenoj su nadjenuli ime Elena
Vidi originalni članak

Nogometaš francuskog kluba Lyon, Dejan Lovren (23) u utorak je prvi put postao otac. Nešto malo prije podneva njegova supruga Anita u privatnoj klinici u Lyonu rodila je djevojčicu, piše Story.

Sretni roditelji malenoj su nadjenuli ime Elena. Nogometaš je istog dana fotografiju malene u krevetiću objavio na Twitteru te na hrvatskom i francuskom jeziku obožavateljima priopćio sretnu vijest.

- Ljudi postao sam otac, ne znam što da kažem, ovo je nešto predivno. Hvalu Bogu sve je prošlo dobro. Elena vas pozdravlja - napisao je nogometaš.

Par, koji živi u Lyonu već tri godine, krajem lipnja se u društvu najuže obitelji nakon šest godina veze zavjetovao na vječnu ljubav u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Crkveno vjenčanje i svadbeno slavlje planiraju organizirati u lipnju iduće godine.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 10ivana10 01.09.2012.

    daa..zato je i sve više i više žena od 35 god.sto nemogu ostat trudne jer su mislile da jos nije pravo vrijeme!!! ali bio.sat kucaa.Dijete nije nikakava smetnja dapace,kad roditelji od male Elene budu imali 40 i dalje ce uzivat i u zivotu i sa djecom i kao bracni partneri!!!! DJECA SU NASE JEEEDINO BLAGOOO!!

  • psukan 29.08.2012.

    Cestitke sretnim roditeljima !

  • ladopego 28.08.2012.

    Slatko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare