To je to što me zanima!

Došlo je do greške: Marko i Ela nisu trebali ići u plesni dvoboj?

Prema broju glasova žirija i publike, oni sveukupno imaju 16 bodova, a Davor i Valentina sedam, isto kao i Ana i Mario, objasnili su gledatelji nakon zadnje emisije 'Ples sa zvijezdama'
Vidi originalni članak

Nova TV je nešto 'zeznula' s brojem glasova, u dvoboj su trebali ići Davor i Valentina, komentirali su gledatelji na jučerašnju emisiju 'Plesa sa zvijezdama'. Naime, na kraju emisije kada su bili prikazani brojevi glasova publike, gledatelji su primijetili kako je došlo do greške u konačnom zbroju bodova te da je pogrešan par završio u dvoboju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U dvoboj nisu trebali ići Marko i Ela. Prema broju glasova žirija i publike, oni sveukupno imaju 16 bodova, a Davor i Valentina sedam, isto kao i Ana i Mario - objasnili su. 

Tako ispada da su u dvoboju trebali sudjelovati Ana i Mario s Davorom i Valentinom, a ne Marko i Ela. No, Nova TV tvrdi kako je došlo samo do grafičke greške, a ne do 'sabotaže' plesnih parova.

- Došlo je do nenamjerne pogreške u grafičkom prikazu postotaka rezultata glasovanja publike na kraju emisije. To nije utjecalo na finalnu rang listu natjecatelja showa, koju daje ukupan zbroj bodova od žirija i publike, koja je nedvojbeno ispravna - tvrde s Nove TV. 

- Kao što smo već vidjeli u emisiji, prvo su mjesto zauzeli Slavko i Gabriela, dok su plesni parovi Marko i Ela te Ana i Mario otišli u plesni dvoboj - dodali su. 

TEK SU SE VJENČALI, A VEĆ STIŽE BEBA? Pjevač se 'pohvalio' na Instagramu, ali neki mu ne vjeruju zbog ovog detalja

Idi na 24sata

Komentari 46

  • lokal patriota 26.03.2019.

    Jel još netko gleda taj namješteni cirkus???

  • medeki 26.03.2019.

    Jedino tko mi je zanimljiv tamo je Marko i Nives. Da oni ispadnu ne bih više pogledao ni jednu emisiju!!!!

  • 25.03.2019.

    Strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare