To je to što me zanima!

Potpuno iscrpljeni J. Bieber bos u parku hranio vjeverice

NESTABILAN IDOL Nakon što je šokirao obožavatelje odbivši se slikati s njima, Justina su snimili kako bos u Bostonu luta parkom i razgovara s vjevericama
Vidi originalni članak

Pjevača je u šumi slijedio zaštitar, zadužen da ga obrani od nasrtanja obožavateljica koje više ne može podnijeti. Bliski prijatelji tvrde da Justin Bieber (22) gubi razum.

- Nitko ne zaslužuje da me maltretira samo zato što je kupio moj album. Došao sam u prirodu potražiti mir - rekao je Bieber. Na glavu je stavio velike slušalice te potpuno bos hodao po travi, betonu i asfaltu. Kad mu je postalo hladno, otišao je u hotel. U šumi se družio i s pripitomljenim vjevericama koje je hranio, ali im uputio i nekoliko riječi. 

Izlet u prirodu uslijedio je nakon šokantne Bieberove objave da se više ne planira fotografirati s obožavateljima jer se osjeća poput životinje u kavezu, a želi sačuvati psihičko zdravlje. 

Od početaka karijere Justin se teško nosi s pažnjom javnosti. Osamu je tražio i u Meksiku gdje je pijan oskvrnuo hram. Često vrijeđa svoje obožavatelje za koje tvrdi da ga emocionalno iscrpljuju te iz njega isisavaju energiju.

- Vjeverice u se dopadaju jer ga ne traže autogram - ismijavaju ga bivši fanovi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • martaa_1 13.05.2016.

    a jadan..malo mi ga i zao. znam da si sami krojimo zivot,al opet...jadnicak.. 😢

  • Exterminator 12.05.2016.

    Mali je spreman za ludnicu, vrijeme je

  • 12.05.2016.

    to nije umor, to su droge :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare