To je to što me zanima!

'Potraga za Dorom': Iako ona ne zna gdje je, mi dobro znamo

Ovaj tjedan nam u kina stiže dugoočekivani nastavak Pixarovog klasika, 'Potraga za Nemom'. Iako se postavlja pitanje hoće li film biti jednako uspješan kao jedinica, mi u to ne sumnjamo
Vidi originalni članak

Najveći majstori kompjutorske animacije, Pixar, odlučili su se vratiti u oceanske vode. Njihov najveći hit u kinima, 'Potraga za Nemom', dobio je napokon i dugo očekivani nastavak.

Disney i Pixar u animiranom filmu Potraga za Dorom vraćaju na velike ekrane obožavanu i zaboravljivu plavu tang ribicu Doru (glas Suzane Nikolić), koja sretno živi unutar podvodnog grebena s Nemom (glas Angela Anočić) i Merlinom (glas Saša Anočić).

Kada se Dora odjednom sjeti da ju negdje traži njena obitelj, ovaj trio kreće u životnu avanturu preko oceana sve do prestižnog rehabilitacijskog centra i akvarija, kalifornijskog 'Instituta za svijet podmorja'. Kako bi pronašla svoju mamu (glas Ksenija Pajić) i tatu (glas Draško Zidar), Dora zatraži pomoć od troje najintrigantnijih stanovnika 'Instituta za svijet podmorja': Boška (glas Filip Šovagović), svadljive hobotnice koja često bježi zaposlenicima Instituta, bijelog kita Ljudevita (glas Ranko Zidarić) koji je uvjeren da su njegove eholokacijske sposobnosti van funkcije i kratkovidnog bijelog kita Nade (glas Hana Hegedušić).

Spretno navigirajući kompleksnim sustavom Instituta, Dora zajedno sa svojim prijateljima otkriva obiteljske i prijateljske čari.

Film u CineStar kina stiže za samo dva dana, 16.06. ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare