To je to što me zanima!

Potvrdili su snimanje nastavka filma o 'Čuvarima galaksije'

Redatelj prva dva filma o Čuvarima galaksije potvrdio je snimanje novog nastavka. Govorio je i o svom istupu na Twitteru nakon čega je dobio otkaz
Vidi originalni članak

James Gunn (52) potvrdio je glasine o izlasku novog filma o Čuvarima galaksije. Treći nastavak biti će posljednji film u kojem će se pojaviti lik simpatičnog rakuna Rocketa. 

Gunn je dobio otkaz na mjestu redatelja Čuvara Galaksije 3 nakon što je na vidjelo izašlo nekoliko njegovih tweetova koji se mogu povezati s pedofilijom i silovanjima. Međutim, Disney je odbio odluku iz ožujka te je vratio Gunna na mjesto redatelja. 

Redatelj sada ističe kako još nije realizirao nastavak filma i govori kako bi htio dovršiti priču o Rocketu. 

- Volim Rocketa, jako podsjeća na mene. Znam da zvučim narcisoidno. Groota volim na posve drugi način, on je poput mog psa. U nadolazećem nastavku rado bih dovršio priču o Rocketu - izjavio je poznati redatelj. 

- Taj rakun svoju priču započeo je u prvom filmu, a našao se i u 'Infinity Waru' i 'Endgameu'. Doista sam spreman ispričati sve što je o njemu preostalo u posljednjem nastavku filma - nadodao je Gunn.

Redatelj je također izjavio kako nikoga ne krivi za otkaz koji je dobio u ožujku. 

- Osjećam se loše zbog stvari koje su se dogodile. Moj humor bio je neumjesan i neprihvatljiv u tom trenutku, nisam razmišljao o posljedicama. Znam da sam svojim postupcima povrijedio druge i preuzimam potpunu odgovornost za to. Disney je imao pravo da mi da otkaz. Moje izjave nemaju veze sa slobodom govora i iskreno se kajem zbog njih - zaključio je. 

Poznato je da Disney nikad nije tražio zamjenu za Jamesa Gunna nakon što su ga otpustili. 

Snimanje filma počet će 2020. godine. 

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PERSAFROMTHEMAHALAAA 22.05.2019.

    Jel mogu i ja biti novinar kod vas..posto vidim da ste informirani kao neandertalac u spilji...ja ovo znam vec 3 mjeseca...3 MJESECA...strasnii ste necu vise ni dolazit vamo idem na DnevnikHr i Index..poz

  • eddy1973 21.05.2019.

    I sra...saga se nastavlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare