To je to što me zanima!

Povratak Karleuše: Publika joj gromoglasno pljeskala u showu

Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine, rekla je Karleuša kroz smijeh te pozdravila kolege i publiku
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko tjedana pauze zbog majčine smrti, Jelena Karleuša (40) vratila se poslovnim obvezama. U nedjelju se emitirala emisija 'Zvezde Granda Specijal' gdje je Jelena sjedila na mjestu žirija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S nama ponovno Jelena Karleuša - rekao je voditelj Voja Nedeljković, a publika je povratak pjevačice dočekala gromoglasnim pljeskom. 

Jelena se pojavila u crno-bijeloj haljini, crnim naočalama i bijelim čizmama, a ovoga puta nije imala ekstenzije već kratku kosu začešljanu na stranu. 

- Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine - rekla je Karleuša kroz smijeh te pozdravila kolege i publiku. 

Prvi čovjek produkcije 'Grand', Saša Popović (64), nije nagovarao Jelenu da se vrati što prije. Razumio je da joj je potrebno vremena. 

- Ja je nisam nijednom nazvao da joj kažem: "Daj Jelena, vrati se, trebaš nam." Ja sam joj rekao neka se vrati kad bude osjetila potrebu i kada bude u stanju za to - rekao je Saša za Alo.rs

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mexpert 02.04.2019.

    Nisam spavao noćima,,,o njoj ni traga ni glasa....eto sad mogu opet živjeti...pojavila se konačno...e redakcijo,redakcijo....na niskim ste granama kad vam je ova fufa vijest

  • Roseana 01.04.2019.

    Evo je uskrsla je..prosli tjedan umire ovaj ka da nije nista bilo.Sve gluma 😎

  • Karmelićanka 01.04.2019.

    Dugo je tugovala za materom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare