To je to što me zanima!

Povratak u 90-te: Carski Knez lansirao pravu ljetnu 'atrakciju'

Carski Knez objavio je novi ljetni hit 'Atrakcija'. Riječ je o drugom samostalnom singlu koji nas vraća u šarene 90-te. - Ova stvar će rasplesati i one koje baš nikada ne plešu, najavio je Knez
Vidi originalni članak

Mlada nada hrvatskog repa Carski Knez, pravim imenom Matijas Knežević, objavio je glazbenu poslasticu za ljeto.

- Ova stvar će rasplesati i one koje baš nikada ne plešu, najavio je Carski Knez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o drugom samostalnom singlu 'Atrakcija' koji nas vraća u šarene 90-te. 

- Pjesma je pomalo sarkastičnog karaktera koja govori o borbi između drame i romantike. Bojama spota i zvukom glazbe probali smo rekreirati zvuk i stil 90-tih godina prošlog stoljeća, i nadam se da će se pjesma i spot svidjeti publici te donijeti malo plesnog ritma u vruće ljetne dane. Tekst pjesme, ovaj se put uhvatio u koštac s raznim apsurdnim i paradoksalnim situacijama koje netko može proživjeti u ljubavnoj vezi. Možda je prednost da puno toga dolazi iz mog osobnog iskustva, ipak s pjesmom se mogu svi poistovjetiti, te će i mnoge možda natjerati da smanje dramu i galamu, a pojačaju akciju i atrakciju. Ja sam, naravno, odabrao ovo drugo, rekao je Matijas. 

Režiju, scenografiju i montažu radio je Matijas, za video snimanje zaslužan je Marko Čordaš, a za rasvjetu Matija Petrović. Pjesma je snimljena na MPA Akademiji, a za mix i mastering odgovoran je Andrej Magistar Lončarić. Glazbu i aranžman potpisuje Filip Tkalčić - Dust a tekst Matijas Knežević.

Mladi Matijas je od selfmade kamermana postao predavač na video akademiji te ostvaruje suradnju s brojim poznatim imenima glazbene i video scene. Svoju kreativnost prenosi u režiranju i snimanju video spotova za izvođače kao što su Maja Bajamić, Mario Huljev, Jure Brkljaća, Filip Tkalčić - Dust, Dante, Darko Jurković-Charlie i mnogi drugi.


POLUGOLA LJEPOTICA: Tko je žena koja je u kupaćem kostimu prekinula finale Lige prvaka?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare