To je to što me zanima!

Pozirala s hrvatskom zastavom pa ekspresno napustila zemlju

Na pozornici su s njom bili bubnjar, gitarist i šestero plesača. Započela je koncert pjesmom For You, a završila svojim najvećim hitom, pjesmom Anywhere koju je publika otpjevala zajedno s njom
Vidi originalni članak

Koncert pjevačice Rite Ore (28) u dvorani na Višnjiku započeo je u 22:10 i nakon manje od sat vremena pjevačica je ušla u crni Mercedes i napustila dvoranu, a sat kasnije objavila Instagram story iz aviona. 

Na koncert je došlo oko 5,500 ljudi, rekao nam je Denis Karlović, ravnatelj Športskog centra Višnjik. U tih 55 minuta u kojima je pjevačica dvaput napravila kratku stanku i na pozornicu se vraćala u zanimljivoj kreaciji Jurja Zigmana, izvela je svoje najveće hitove.

Na pozornici su s njom bili bubnjar, gitarist i šestero plesača. Započela je koncert pjesmom For You, a završila svojim najvećim hitom, pjesmom Anywhere koju je publika otpjevala zajedno s njom.

- Znate, rođena sam ne tako daleko odavde, u gradu koji se zove Priština. Iz moje zemlje danas je dosta poznatih glazbenika - kazala je plavokosa pjevačica koja je od prve godine života odrastala u Londonu.

Njeno spominjanje rodne zemlje razveselilo je zadarske Kosovare i Albance u publici, a u dvorani se moglo vidjeti i nekoliko kosovarskih zastava.

Pjevačica je u jednom trenutku plesala omotana hrvatskom zastavom. Prije nego što je ušla u privatni avion, Rita je još jednom pozirala sa zastavom. 

Ritin koncert u Zadru posebno je razveselio mlađu publiku, a u prvim redovima najraspjevanije su bile djevojčice koje su prije Rite razveselili nastupi Domenice i Franke Batelić.

- Koncerti Balaševića i Merlina dosad su nam bili najzahtjevniji, a oni su samo 30 posto od svega što smo morali napraviti za ovaj koncert - kaže Karlović.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Obi-Wan Kenobi 01.09.2019.

    55 minuta? Bio sam 2015 na AC/DC u Austriji, ljudi od 70 godina su 2 i pol sata svirali, skakali i napravili izvrstan show.

  • 01.09.2019.

    šteta para!

  • 31.08.2019.

    Da nije 24sata i cica & guze Ritice Orice, pa ja ne bih ni znao tko je ta uopće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare