Obavijesti

Show

Komentari 66

Pozirala s hrvatskom zastavom pa ekspresno napustila zemlju

Pozirala s hrvatskom zastavom pa ekspresno napustila zemlju
10

Na pozornici su s njom bili bubnjar, gitarist i šestero plesača. Započela je koncert pjesmom For You, a završila svojim najvećim hitom, pjesmom Anywhere koju je publika otpjevala zajedno s njom

VIDEO

Koncert pjevačice Rite Ore (28) u dvorani na Višnjiku započeo je u 22:10 i nakon manje od sat vremena pjevačica je ušla u crni Mercedes i napustila dvoranu, a sat kasnije objavila Instagram story iz aviona. 

Zadar: Rita Ora pozirala s hrvatskom zastavom

Na koncert je došlo oko 5,500 ljudi, rekao nam je Denis Karlović, ravnatelj Športskog centra Višnjik. U tih 55 minuta u kojima je pjevačica dvaput napravila kratku stanku i na pozornicu se vraćala u zanimljivoj kreaciji Jurja Zigmana, izvela je svoje najveće hitove.

Na pozornici su s njom bili bubnjar, gitarist i šestero plesača. Započela je koncert pjesmom For You, a završila svojim najvećim hitom, pjesmom Anywhere koju je publika otpjevala zajedno s njom.

- Znate, rođena sam ne tako daleko odavde, u gradu koji se zove Priština. Iz moje zemlje danas je dosta poznatih glazbenika - kazala je plavokosa pjevačica koja je od prve godine života odrastala u Londonu.

Njeno spominjanje rodne zemlje razveselilo je zadarske Kosovare i Albance u publici, a u dvorani se moglo vidjeti i nekoliko kosovarskih zastava.

Pjevačica je u jednom trenutku plesala omotana hrvatskom zastavom. Prije nego što je ušla u privatni avion, Rita je još jednom pozirala sa zastavom. 

Ritin koncert u Zadru posebno je razveselio mlađu publiku, a u prvim redovima najraspjevanije su bile djevojčice koje su prije Rite razveselili nastupi Domenice i Franke Batelić.

- Koncerti Balaševića i Merlina dosad su nam bili najzahtjevniji, a oni su samo 30 posto od svega što smo morali napraviti za ovaj koncert - kaže Karlović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin