To je to što me zanima!

Pozirala u badiću: Trudna Maja Cvjetković spremna je za more

Bivša Miss Hrvatske u sedmom je mjesecu trudnoće te se odmara u Vodicama. Maja sa zaručnikom Andrijom Kevićem čeka njihovo prvo dijete
Vidi originalni članak

Brojni pratitelji bivše misice obasuli su je komplimentima i dobrim željama. Maja Cvjetković (30) objavila je fotografiju na društvenoj mreži na kojoj pozira u jednodijelnom badiću. 

- Spremne za prvo kupanje - napisala je Maja koja s dečkom, drniškim hotelijerom Andrijom Kevićem (50) čeka prvo dijete. 

Maja je prije nekoliko mjeseci rekla da još ne znaju kako će nazvati djevojčicu, ali da im se najviše sviđa ime Vita. 

Na početku trudnoće, Maja je otkrila da je imala komplikacije zbog čega je mjesec dana bila u bolnici. No kasnije je, kaže, sve bilo ur edu. 

Cvjetković živi na relaciji Zagreb - Šibenik, a zbog trudnoće je, priznaje, usporila tempo. Zaposlena je u marketinškom odjelu jedne firme. 

Da je u vezi s Kevićem, doznalo se na ljeto 2015. kad su ih fotografirali kako na njegovom gliseru izmjenjuju nježnosti ne mareći za znatiželjne poglede. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Marija Magdalena 💓💓 09.06.2017.

    Idu ulicom...maja...suprug i dijete...a ono se pitamo...kako vam je lijepa kcer...a tek unuče? A kad ono...ne ...to mi je zena a ovo kcer.😁😁😁😁😁

  • Splicanka'92 09.06.2017.

    Koliko ja znam maja ima ovaj vikend svadbu

  • Leniluna20 08.06.2017.

    Zar ni jedna slika ne može bez photoshopa,jesu ti ljudi bolesni. Sve im se vrti oko toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare