To je to što me zanima!

Pozlilo mu je tijekom utakmice: Tomlinson povratio na terenu

Član slavnog benda zaigrao je u humanitarnoj utakmici na Celtic Parku, a nakon što je odlazio s terena i pozdravio se s igračima te gledateljima, povratio je u ruku
Vidi originalni članak

Nakon grubog starta, Gabriel Agbonlahor (26) našao se na meti obožavatelja benda One Direction. Bijesni fanovi zaprijetili su nogometašu jer tvrde da je Louis Tomlinson (21) pred brojnim gledateljima povraćao upravo zbog njega. 

- Ispričaj se ili ću te ubiti - jedan je od komentara na društvenim mrežama koji je upućen nogometašu. 

Član benda zaigrao je na humanitarnoj utakmici na Celtic Parku, a nakon što je odlazio s terena i pozdravio se s igračima, povratio je u ruku. Do njega su odmah dotrčali zaštitari, no Louis je samo odmahnuo rukom te dao do znanja da mu ne treba pomoć. Mahnuo je prema publici i zaputio se prema svlačionici. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kojlprb 16.09.2013.

    nemožeš prije utakmice sruniti par piva i čevape, pa ići trčati, to ti se radi kod nas na kirvaju, rigoleto je poslije ponoći.

  • nata callahan 12.09.2013.

    one direction, justin bieber, rihanna, miley cyrus.... danasnja mladez se stvarno ima na koga ugledati!

  • miki3 10.09.2013.

    neigra 1.put nogomet već je prije slave trenirao,a i igrao je već humanitarne utakmice a što mu je sada bilo to nitko nezna možda mu jednostavno to nije bio dan ima toliko profesionalnih igrača kojima se isto to dogodilo ili im se može dogoditi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare