To je to što me zanima!

Poznata scena: Kim potpuno gola u krevetu među plahtama

Kim Kardashian osvanula je u časopisu GQ i to potpuno gola. Seksi editorijal na nekoliko strana baš ništa ne ostavlja mašti. Reality zvijezda drugo dijete je rodila prije 6 mjeseci
Vidi originalni članak

Iako je Kim Kardashian 'muku mučila' s kilogramima nakupljenima u drugoj trudnoći, na koje se često žalila, reality zvijezda odlučila je da je sada, ponovno, pravi trenutak za obnažene fotografije.

Kim je osvanula na naslovnici časopisa GQ, unutar kojeg se nalazi cijeli niz njenih golišavih fotografija. Necenzuriranu verziju možete vidjeti OVDJE

Supruga Kanyea Westa 'okinula' je i goli selfie u ožujku, kako bi pokazala kako joj tijelo izgleda nakon poroda. Kardashianka se ranije gola 'fotkala' za časopise Paper i Love.

U intervjuu za časopis GQ također je stala u obranu svog muža koji se našao u središtu skandala kada ga je Taylor Swift javno populjuvala zbog stihove u njegovoj pjesmi 'Famous'. Kim tvrdi da je Taylor dala odobrenje za taj stih prije izlaska albuma, ali da je svejedno odlučila, kaže, opet glumiti žrtvu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • Anica123 17.06.2016.

    lipa i sexy ,samo ti silikoni u stražnjici djeluju neprirodno i neskladno.

  • Ljenjuškanje 17.06.2016.

    Kažimo da san luda....ali ja to NE kužđim!!!

  • montello 17.06.2016.

    evo je opet, još fali njen pornić

Komentiraj...
Vidi sve komentare