To je to što me zanima!

Josh Duhamel priznao što je presudilo kraju ljubavi između njega i Fergie: 'Bilo je previše..'

Josh Duhamel i pjevačica razveli su se 2019., nakon osam godina braka, a on je otkrio kako se nikada nije uklopio u holivudski način života
Vidi originalni članak

Glumac Josh Duhamel (50) je nakon četiri godine šutnje otkrio da se 'pomirio s razlozima' koji su vodili do razvoda braka s bivšom članicom Black Eyed Peasa, Fergie (48). Navodno su presudile razlike u načinu života - za njega je Hollywood, kako je rekao, ipak bio previše. 

- Mislim da mi se sve to nikada nije sviđalo. Samo mi je nedostajala jednostavnost onoga što ja zapravo jesam, jednostavno nisam tip koji voli ići na crvene tepihe i sve te holivudske stvari - rekao je glumac, kako prenosi People

KONAČNO GOTOVO Fergie se razvodi od Duhamela nakon dvije godine od prekida...

Podsjetimo, Fergie je predala papire za razvod 2019., nakon osam godina braka, a zajedno imaju i sina Axla (10). Duhamel se u rujnu prošle godine vjenčao s manekenkom i voditeljicom Audrom Mari (29) te očekuju prvo dijete. Možda je i to jedan od razloga zbog kojih se pomirio s prošlošću. 

- Pomirio sam se s tim dijelom svog života. Ona i ja imamo odličan odnos, ništa loše se nije dogodilo. Proveli smo divno vrijeme zajedno. Mislim da smo nekako prerasli jedno drugo i da smo imali vrlo različite interese - objasnio je Duhamel i dodao da mu je trebalo dosta vremena da se uklopi u u cijeli svijet showbusinessa, ali i da je sa sadašnjom suprugom pronašao ravnotežu. 

ZALJUBLJIVE JE PRIRODE Nakon razvoda, Hugh Jackman opet traži ljubav: 'Ne želi gubiti vrijeme, ovo mu je prioritet!'

- Hollywood i Los Angeles i cijeli taj stil života mogu vam isisati dušu ako niste oprezni. Zato Audra i ja tako dobro funkcioniramo - oboje smo iz Sjeverne Dakote, obožavamo život na jezeru i tamo se mogu vratiti onome što stvarno jesam - zaključio je glumac.

Uz to, dodao je da se trudi biti dobar primjer sinu, te da je s bivšom suprugom u odličnim odnosima. Rekao je da su shvatili da žele istu stvar, odnosno stvoriti pravo, zdravo okruženje u kojem će im sin moći sretno odrastati. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Arnold J. Rimmer 06.10.2023.

    ne bih htio zvučati homo, ali ovo je baš lijep muškarac.

  • Frozen007 06.10.2023.

    Ipak ga je ljepše stavljati mlađoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare