To je to što me zanima!

Poznati komičar objavio 'fotku' iz mladosti i nasmijao fanove

Glumac Andrija Milošević objavio je svoju fotografiju i srednje škole i oduševio svoje pratitelje na društvenoj mreži koji smatraju da je Andrija 'bio frajer od rođenja'
Vidi originalni članak

Kad sam bio srednjoškolac ja, bubuljica jedna ostala, napisao je glumac najpoznatiji po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka'. Andrija Milošević objavio je školsku fotografiju koja je dobro zabavila njegove obožavatelje. 

- U razdjeljak te ljubim. Frajer od rođenja - samo je jedan od brojnih komentara. Neki pratitelji su glumcu rekli da je neprepoznatljiv te da su ga 'na prvi pogled' zamijenili s nekim drugim. 

- Ja sam mislio da je ovo Zlatan Ibrahimović - napisao je Andriji jedan obožavatelj, a jedna djevojka je zaključila da izgleda kao holivudski glumci Joseph Gordon-Levitt (36) i Keanu Reeves (52). 

Milošević redovno nasmijava fanove na društvenim mrežama te objavljuje snimke i fotografije iz poslovnog i privatnog života. Nedavno je oduševio videom na kojem 'jede poput nogometaša' u društvu igrača Atlético Madrida, koji 'jede poput glumca'. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ACM_1899 10.05.2017.

    Ja mislio Allen iz Lovaca na dražbe.

  • Prevaratska Republika 10.05.2017.

    ja mislio glumac josef lewit gordon

  • Joza156 10.05.2017.

    Da ima brkove rekao bi da je Adolf

Komentiraj...
Vidi sve komentare