To je to što me zanima!

Poznati kuhar s 18 godina: Nije imao tetovaže i volio je ribolov

Tu i tamo požalim što sam se tako nacrtao, već u drugom trenutku imam u glavi još dvije, tri koje ću si ‘puknuti’ negdje, ispričao nam je jednom prilikom David Skoko
Vidi originalni članak

Poznati hrvatski chef  David Skoko (43) objavio je fotografiju iz mladih dana i oduševio brojne obožavatelje. Kulinarska zvijezda u to vrijeme imala je 18 godina, nije imao tetovaže, a već je tad bio zaljubljen u ribarstvo, uz koje je, kao što je i sam više puta priznao, odrastao. 

- Iz obiteljskog albuma - napisao je Skoko ispod fotografije, a u posljednje vrijeme na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz djetinjstva. Poznati kuhar dobio je brojne komplimente na račun izgleda, a nedavno je u intervjuu za Cafe 24sata izjavio kako se i dalje nekad žene znaju okretati za njim na cesti. No, ipak mu najveću podršku predstavlja obitelj. 

PULSKI KUHAR Skoko: 'Uživao sam u 150 sati čiste boli dok su me tetovirali'

- Obitelj mi je najveći oslonac, bez njih sam samo hiperaktivni klaun, oni su moja savjest i smjerokaz. Sa suprugom Anom sam od 1995. Skoro četvrt stoljeća. Upoznali smo se u diskoteci Piramida, ona je bila plesačica u plesnoj skupini, a ja lokalni mangup.Filmska priča! Motociklom smo obišli pola Europe, otkad se znamo, više smo kilometara napravili na motorima nego u autu. I dan-danas redovito ‘opalimo’ koji đir po Alpama ili magistrali, mislim da ću voziti motore do kraja života - izjavio je Skoko te dodao kako je strast za kuhanjem prebacio i na svoju djecu. 

- Moja se djeca često uhvate kuhati s nama, pogotovo doma. U Batelini su znali stati na stolčić pokraj mene ili none i ‘pomagati’ u pripremi... U servisu nisu baš oduševljeni, tad se ‘roka’ i tad kuhinja nije mjesto za igru - dodao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare