To je to što me zanima!

Poznati otkrivaju: Zašto smo mi propustili maturalnu večer

Gobac nije imao maturalni ples jer ga nisu ni organizirali, Pervan se vozio po gradu na Tomosu jer ga je pratnja ostavila 'na cjedilu', Kekin u školi nije imao djevojaka...
Vidi originalni članak

Sandra Bagarić kraj srednje škole nije slavila zbog rata, a Željko Pervan zbog nesretne ljubavi.

- Bio sam zaljubljen u djevojku koja je nekoliko dana prije fešte odlučila da će joj pratitelj biti uzoran učenik iz škole. Radije sam se prepustio adrenalinskoj opasnosti i vožnji gradom na svom motoru marke Tomos nego da patim i gledam je s drugim - rekao je komičar Željko Pervan (51). Pjevač Psihomodo Popa Davor Gobac (49) nije imao maturalni ples jer ga nisu ni organizirali.

- Zadnju školsku godinu nisam često bio u školi. Čak nisam ni poznavao neke kolege. Svi smo ‘pobrali’ knjižice i nestali - smije se roker. Opernu divu Sandru Bagarić (39) 1992. omeo je rat u Sarajevu. Ni danas, dodaje, ne voli svadbe, krstitke i slične umjetne veselice. Mile Kekin (41) iz Hladnog piva nije feštao jer u njegovoj tehničkoj školi nije bilo djevojaka, pa ples nije imao smisla.

- Jedina žena u školi bila je teta u kantini od svojih 50 i plus godina - smije se Kekin. Na maturalnoj večeri nije bila ni Ivana Banfić (44). Već tad je pjevala, pa je u školu išla izvanredno.

'Nitko nije htio plesati s nama'

Owena Wilsona (45) izbacili su iz škole i zabranili mu doći na feštu, a Miley Cyrus je morala raditi.

- Maturantice me kopiraju i šivaju haljine slične onima iz mojih spotova, a ja uopće nisam bila na svojoj maturalnoj večeri - kaže Madonna (54). Nijedan dečko iz srednje škole u Michiganu nije je pozvao na ples, pa je pjevačica ostala doma. Cijelu noć je plakala i gledala televiziju. Slično je prošla i Mena Suvari (34). Iako je u komediji “Američka pita” imala tulum iz snova na kojem su se dečki otimali za nju, u stvarnom životu bila je usamljena.

- Kao tinejdžerica nisam imala pravih prijatelja. Ostala sam kod kuće jer mi je bilo glupo plesati s ljudima koje sam poznavala samo iz viđenja. Dečkima uopće nisam bila zanimljiva - rekla je glumica. Kolega Owen Wilson (45) nije se smio ni pojaviti na maturalnoj zabavi. Izbacili su ga iz škole jer je stalno radio nerede, a na dan fešte bio je u vojnoj školi u Novom Meksiku.

Pjevačica i glumica Miley Cyrus (21) nije slavila kraj srednje škole jer je snimala film.

- Nije mi bilo svejedno, ali prijatelji iz razreda su mi slali fotografije i prenijeli sve tračeve - smije se Miley. Barem se, dodaje, nije morala mučiti s garderobom i pronalaženjem plesnih cipelica. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ParlevuFranse 04.06.2013.

    budimo iskreni, većina domaćih zvijezda nije išla na maturalnu jer nisu završili srednju školu (a neki ni osnovnu kao severina)

  • šiš 03.06.2013.

    Šteta je to propustiti.

  • happy-angel 03.06.2013.

    ja je isto nisam imala jer sam zadnju godinu srednje zavrsavala u dopisnoj školi,..nije mi žao jer mi se ekipa iz srednje nije sviđala,previše se gledalo na razlike selo-grad

Komentiraj...
Vidi sve komentare