To je to što me zanima!

Pozvao Gabi na spoj u troje pa se strastveno poljubio s Hanom

Iako je Hana punih 17 godina mlađa od Gorana, njima razlika u godinama ne smeta. Gospodin Savršeni je curama ostavio poruku da 'kralj ima samo jednu kraljicu'...
Vidi originalni članak

Gospodin Savršeni iskoristit će intiman trenutak kako bi poljubio atraktivnu crnku.U današnjoj epizodi Goran Jurenec (38) će na spoj u troje pozvati Hanu Rodić (21) i Gabrijelu Fatorić kako bi ih međusobo suočio i provjerio zašto su u lošem odnosu.

Iako djevojke neće biti  oduševljene tom njegovom idejom, prihvatit će poziv, a na kraju večere past će strastveni poljubac između Gorana i Hane.

Za vrijeme spoja, kandidatkinje u vili nagađat će što je značila Goranova poruka u kojoj stoji da "Kralj ima samo jednu kraljicu" te će početi rasti sumnja da će show napustiti jedna djevojka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon toga uslijedit će peta ceremonija ruža u kojoj će se, unatoč nedavnom poljupcu, Hana najviše pribojavati ispadanja.

U prošloj epizodi, Goran je na posebnom spoju poljubio i kandidatkinju Ivu Runjanin. 

- Lijepo je vidjeti ženu koja kuha za svog muškarca, pogotovo ako sam to ja - rekao je. Kako su hranili jedno drugo, Goran je u jednom trenutku zamolio Ivu da zatvori oči kako bi pogađala što jede - i ukrao joj poljubac! 

GOSPODIN SAVRŠENI Goran strastveno poljubio Ivu: 'Volim kada mi žena fino kuha'

- Ako se Iva brzo ne vrati, pojest ću ovaj kauč - rekla je Daisy, no ubrzo je došla Iva i otkrila im da su se poljubili.

foto: RTL

Koja djevojka će biti Goranova kraljica, a koja će napustiti show - ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Inteligencija 12.12.2018.

    Poniženje za žene , osvajati tipa? ha ha ha ha

  • kužibaba 11.12.2018.

    Hana je 0 nema ni D od dame

  • LeeLilačaLoo 11.12.2018.

    Bože kako je lik gadan... gdje ga nađošte?

Komentiraj...
Vidi sve komentare