To je to što me zanima!

Beckhamov dizajner Zagreb je oduševio klošarskim modelima

Modni dvojac Basso&Brooke otvorio je drugu večer Dreft Fashion Weeka, a vidjeli smo i revije s'Olivera, Natalije Smogor, Bad Spirita, I. Berišić Turk te Bollaga
Vidi originalni članak

Druga večer Dreft Fashion Weeka uglavnom je obilovala nosivim kreacijama. Večer su osvježili Basso&Brooke te s.Oliver, dok je talijanski dizajner Massimo Sabbadini, čiji je obožavatelj Beckham, oduševio klošarskom kolekcijom modne marke Bad Spirit. Natalija Smogor i Irena Berišić Turk u svoje kolekcije ove godine stavile su samo ženstvene koktel haljine. 

Švicarac Nino Bollag zatvorio je drugu večer Dreft Fashion Weeka. Među njegovom kolekcijom našle su se haljine i kostimi koji su zbog oštrih linija podsjećali na radnu odjeću. Osim bijele, koristio je tonove žute i plave boje.  

Koktel haljine Irene Berišić Turk i Natalije Smogor

Reviju Irene Berišić Turk otvorio je pjevač koji je sjedio na početku piste.  Zagrebačka dizajnerica bazirala se na bijelu te tonove plave i zelene boje. Haljine su sašivene od viskoze. Sve djevojke na glavi su nosile punđe. 

Drugi dio večeri otvorila je Natalija Smogor. Modeli su predstavili koktel haljine sašivene od žoržeta, muslina i svile u maslinastoj boji. 

Nikola i Lester škicali djevojke, ali pratili i revije

Nove modne trendove došli su pogledati Nikola Maurović i Lester iz Big Brothera. 

- Prvi put sam u Hrvatskoj na nekoj reviji -  priznao je Lester. 

- Bilo je zgodnih djevojaka. Iako smo gledali kreacije, komentirali smo i djevojke , to je normalno. Muškarci smo - nije skrivao Nikola kojemu se iz kolekcije Bad Spirita svidjela samo jakna. Lester je rekao da kolekcija baš i nije njegov 'đir'. 

Dečki su se osvrnuli i na svoj izlet u Pragu. Otkrili su samo da su se pobratimili i pokazali rane na rukama. 

- Što je bilo u Pragu, ostaje u Pragu. Kao da smo bili na maturalcu -složili su se Nikola i Lester koji od završetka showa u lipnju ove godine neprestano tulumare zajedno s Horvatom koji ovom prilikom nije bio s njima.  

 Bad Spirit predstavio tamniju kolekciju, s.Oliver svježu i modernu

Umjesto mlade dizajnerice Natalije Smogor, u prvom dijelu večeri, predstavili su se dizajneri modne linije Bad Spirit. Modeli su pistom prošetali u tamnijim bojama odjeće. Manekenke su imale jak make-up, a kosu su nosile podignutu u rep.  Članovi benda Metalicca jedni su od najvećih poklonika modne marke Bad Spirit, a majice s kosturskim glavama obožava nositi i David Beckham kao i mnogi njegovi sportski kolege. 

Selection by s.Oliver, kolekcijom prigodnom za svakodnevne situacije, modnim obožavateljima odlučili su  predstaviti i iz S. Olivera. Ova linija  je najekskluzivnija linija poznatog brenda, izrađena od vrhunskih materijala i dizajna. 

- Dok je ženska kolekcija ženstvena, svježa i moderna, muška je koloristička i slojevita - opisala je nedavno liniju direktorica marketinga s.Olivera.  

Bruno i Bass: Hrvatice su divne žene

Drugu večer Dreft Fashion Weeka publici su se prvi predstavili Basso i Brooke, gosti iz Londona. Manekenke su prošetale šarene, mladenačke kombinacije. 

Bruno Basso & Christopher Brooke pioniri su digitalnog printa u svjetskoj modi, što im je donijelo prestižnu nagradu Fashion Fringe Award. Vogue ih je smjestio na njihovu listu kao 'one koje vrijedi pogledati', a mogu se pohvaliti i nagradom 'Najbolji novi dizajneri', koju dodjeljuje Elle Style. 

- Modeli su bili odlični i divni. Imate divne  djevojke u Hrvatskoj. Svi su bili veoma ljubazni prema nama - oduševljen je modni dvojac. Dizajneri su uspjeli i prošetati Zagrebom za koji imaju samo riječi hvale. 

Antonija Stupar  i Renata Sopek oduševljene su revijama koje su pogledale u prvom dijelu na drugoj večeri Dreft Fashion Weeka. Otkrile su da ne biraju između stranih i domaćih dizajnera jer nose uglavnom  ono što im se sviđa. 

Revije gledajte na portalu 24sata.hr

Portal 24sata.hr ekskluzivno vam donosi livestream sa sva tri dana revija DFWZ-a.

U VIP korneru predstavljanje svoje kolekcije imao je i Adnan Taletović, ljubimac Karla Lagerfelda koji je nosio revije brojnih velikih kreatora, glumio u Severininom spotu, snimao sapunice u Los Angelesu...

Vijesti s Dreft Fashion Weeka pratite i na Budi.IN!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BlackRaven 26.11.2011.

    Neznam koji "zagreb" je to on oduševio - možda onaj koji provodi dane spavajući a noći na cajkama? Jedino taj...

  • sreckoZU 26.11.2011.

    jedem extrawurst i semelu

  • diego ladonde 25.11.2011.

    Hadezej stoji iza klošarskskih modela koje je omasovio u Rvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare