Obavijesti

Show

Komentari 10

Beckhamov dizajner Zagreb je oduševio klošarskim modelima

Beckhamov dizajner Zagreb je oduševio klošarskim modelima
14

Modni dvojac Basso&Brooke otvorio je drugu večer Dreft Fashion Weeka, a vidjeli smo i revije s'Olivera, Natalije Smogor, Bad Spirita, I. Berišić Turk te Bollaga

VIDEO

Druga večer Dreft Fashion Weeka uglavnom je obilovala nosivim kreacijama. Večer su osvježili Basso&Brooke te s.Oliver, dok je talijanski dizajner Massimo Sabbadini, čiji je obožavatelj Beckham, oduševio klošarskom kolekcijom modne marke Bad Spirit. Natalija Smogor i Irena Berišić Turk u svoje kolekcije ove godine stavile su samo ženstvene koktel haljine. 

Švicarac Nino Bollag zatvorio je drugu večer Dreft Fashion Weeka. Među njegovom kolekcijom našle su se haljine i kostimi koji su zbog oštrih linija podsjećali na radnu odjeću. Osim bijele, koristio je tonove žute i plave boje.  

Koktel haljine Irene Berišić Turk i Natalije Smogor

Reviju Irene Berišić Turk otvorio je pjevač koji je sjedio na početku piste.  Zagrebačka dizajnerica bazirala se na bijelu te tonove plave i zelene boje. Haljine su sašivene od viskoze. Sve djevojke na glavi su nosile punđe. 

Drugi dio večeri otvorila je Natalija Smogor. Modeli su predstavili koktel haljine sašivene od žoržeta, muslina i svile u maslinastoj boji. 

Nikola i Lester škicali djevojke, ali pratili i revije

Nove modne trendove došli su pogledati Nikola Maurović i Lester iz Big Brothera. 

- Prvi put sam u Hrvatskoj na nekoj reviji -  priznao je Lester. 

- Bilo je zgodnih djevojaka. Iako smo gledali kreacije, komentirali smo i djevojke , to je normalno. Muškarci smo - nije skrivao Nikola kojemu se iz kolekcije Bad Spirita svidjela samo jakna. Lester je rekao da kolekcija baš i nije njegov 'đir'. 

Dečki su se osvrnuli i na svoj izlet u Pragu. Otkrili su samo da su se pobratimili i pokazali rane na rukama. 

- Što je bilo u Pragu, ostaje u Pragu. Kao da smo bili na maturalcu -složili su se Nikola i Lester koji od završetka showa u lipnju ove godine neprestano tulumare zajedno s Horvatom koji ovom prilikom nije bio s njima.  

 Bad Spirit predstavio tamniju kolekciju, s.Oliver svježu i modernu

Umjesto mlade dizajnerice Natalije Smogor, u prvom dijelu večeri, predstavili su se dizajneri modne linije Bad Spirit. Modeli su pistom prošetali u tamnijim bojama odjeće. Manekenke su imale jak make-up, a kosu su nosile podignutu u rep.  Članovi benda Metalicca jedni su od najvećih poklonika modne marke Bad Spirit, a majice s kosturskim glavama obožava nositi i David Beckham kao i mnogi njegovi sportski kolege. 

Selection by s.Oliver, kolekcijom prigodnom za svakodnevne situacije, modnim obožavateljima odlučili su  predstaviti i iz S. Olivera. Ova linija  je najekskluzivnija linija poznatog brenda, izrađena od vrhunskih materijala i dizajna. 

- Dok je ženska kolekcija ženstvena, svježa i moderna, muška je koloristička i slojevita - opisala je nedavno liniju direktorica marketinga s.Olivera.  

Bruno i Bass: Hrvatice su divne žene

Drugu večer Dreft Fashion Weeka publici su se prvi predstavili Basso i Brooke, gosti iz Londona. Manekenke su prošetale šarene, mladenačke kombinacije. 

Bruno Basso & Christopher Brooke pioniri su digitalnog printa u svjetskoj modi, što im je donijelo prestižnu nagradu Fashion Fringe Award. Vogue ih je smjestio na njihovu listu kao 'one koje vrijedi pogledati', a mogu se pohvaliti i nagradom 'Najbolji novi dizajneri', koju dodjeljuje Elle Style. 

- Modeli su bili odlični i divni. Imate divne  djevojke u Hrvatskoj. Svi su bili veoma ljubazni prema nama - oduševljen je modni dvojac. Dizajneri su uspjeli i prošetati Zagrebom za koji imaju samo riječi hvale. 

Antonija Stupar  i Renata Sopek oduševljene su revijama koje su pogledale u prvom dijelu na drugoj večeri Dreft Fashion Weeka. Otkrile su da ne biraju između stranih i domaćih dizajnera jer nose uglavnom  ono što im se sviđa. 

Revije gledajte na portalu 24sata.hr

Portal 24sata.hr ekskluzivno vam donosi livestream sa sva tri dana revija DFWZ-a.

U VIP korneru predstavljanje svoje kolekcije imao je i Adnan Taletović, ljubimac Karla Lagerfelda koji je nosio revije brojnih velikih kreatora, glumio u Severininom spotu, snimao sapunice u Los Angelesu...

Vijesti s Dreft Fashion Weeka pratite i na Budi.IN!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album