To je to što me zanima!

Pratitelji bijesni na Irinu Shayk: Promovirala je zloglasno 'Z'?

Objava je vrlo brzo postala viralna nakon što su je podijelili modni znalci Tony Liu i Lindsey Schuyler, osnivači Instagram profila Diet Prada
Vidi originalni članak

Ponekad je salata samo salata. Obećavam da ovdje više neće biti kodiranih poruka ili političkih komentara. Želim svima ljubav, napisala je ruska manekenka Irina Shayk (36), nakon što se prošlog tjedna našla na meti kritiziranja zbog fotografije krumpir salate iz svoje rodne zemlje i natpisa 'Russianzz on Wednesday'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objava je vrlo brzo postala viralna nakon što su je podijelili modni znalci Tony Liu i Lindsey Schuyler, osnivači Instagram profila Diet Prada koji prati relevantne događaje u modi, ali i reklamne kampanje velikih modnih kuća. Imaju više od tri milijuna pratitelja, koji su odmah morali sve iskomentirati o navodnom Irininom promoviraju simbola 'Z'.

Fanovi modnog portala zapitali su se kako je moguće da se manekenku, koja prema njihovom mišljenju promovira rusku agresiju, i dalje obasipa unosnim angažmanima?

OMILJENI HOLIVUDSKI PAR Ne mogu jedno bez drugoga? Irina Shayk i Bradley Cooper zagrljeni na ulicama New Yorka

Podsjetili su i na činjenicu kako dosad nije komentirala strahote u Ukrajini niti je osudila rusku agresiju. Stranica je u međuvremenu izbrisala optužujuću objavu, kao i prethodno podijeljenu fotografiju iz 2020. na kojoj nasmiješena Shayk pozira s knjigom o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

ZA KOGA ĆE NAVIJATI HRVATSKI ZET IZ BRAZILA:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tomo100brt 07.12.2022.

    Svi koji su ikad imali veze sa Rusijom odjednom su neprijatelji. Ako neka firma još posluje u Rusiji odmah je neprijatelj broj 1. U što smo se pretvorili. Pa ne podržavaju svi u Rusiji ovaj rat. I ne znači da osoba koja posluje sa firmom iz Rusije podržava rat. Ako je predsjednik lud vama je cijeli narod lud. Jadni ste i gadni. Gori su ovi koji ovako razmišljaju nego Rusi.

  • bezeveze 07.12.2022.

    A di je salata????

  • 07.12.2022.

    Prvo komentar na "sporni" Zarin topic! Nije na 24 sata....Topici bilo koje vrste su meni isto kao i "tajice"!!! Dakle, nisu odjevni predmet, a pogotovo ne za ured i uredske partye!!!...A na posao ne dodjes odjevena samo u topic....

Komentiraj...
Vidi sve komentare