To je to što me zanima!

Pratitelji opleli po treneru Edi: Evo što im je Mehmedović rekao

Kineziolog i jedan od trenera u 'Životu na vagi' pitao je pratitelje za koga misle da bi trebao napustiti show, a dočekao ga je bezobrazan odgovor
Vidi originalni članak

Lijep i sunčan dan, da netko za ovakvog vremena može biti otrovan. Nema takvom pomoći. Ja svoje živce, vrijeme i energiju nisam našao na betonu, cesti. Ima je jako malo i jako mi je vrijedna. I ne pada mi napamet zamarati se ovakvim stvarima, poručio je Edin Mehmedović (40) u snimci na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kineziolog i jedan od trenera u 'Životu na vagi' pitao je svoje pratitelje za koga misle da bi trebao napustiti show, a dočekao ga je bezobrazan odgovor. Poručili su mu da je klošar i da je on taj koji bi trebao napustiti popularni show.

- Želim iskoristit ovu priliku da pozovem ljude koji misle da je ovo korektno, da se ovako mogu razgovarati na internetu, da promisle malo. Da pogledaju svoje srce, ako ostavljaju ovakve otrovne komentare, možda im je i takvo srce - rekao je te dodao da ti kometari puno više govore o njima, nego o osobi kojoj ih upućuju. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Alkana 05.11.2022.

    U tom showu mi se jedino ne sviđa Marijana. Nema empatija, postavlja bezvezna pitanja i pokušava sebe promovirati. Bilo je bolje dok je nije bilo. Možda je ona uspješna i dobra, ali nije prikladna za ovu emisiju. Možda griješim, ali tako mislim.

  • Alkana 05.11.2022.

    Edo je ne samo odličan trener nego i psihoterapeut, ispovjednik, tješitelj, brat tim ljudima. Svaka mu čast. Rijetko se nađe takav čovjek.

  • Luna777 05.11.2022.

    Edo je jedan od najempatičnijih trenera. Svaka čast, nastoji doprijeti do srca svakog kandidata i to mu uspijeva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare