To je to što me zanima!

Pratiteljica glumicu Marijanu prozvala: 'Vi ste Hercegovci. Ti i muž izgledate kao tetka i nećak'

Glumici je ista pratiteljica već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada se problem stvorio oko njezinog podrijetla i načina na koji su se ona i njezin suprug upoznali
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (39) na Instagram profilu često objavljuje dogodovštine iz obiteljskog života, ali i prokomentira razne komentare koje dobiva od strane pratitelja. U njezin inbox ovaj put je stigao niz ružnih poruka jedne korisnice, a Marijana ih je odlučila pokazati svima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, glumici je ista pratiteljica već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada se problem stvorio oko njezinog podrijetla. 

- Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake - napisala joj je pa ju prozvala zbog načina na koji je upoznala supruga:

- Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: 'Taj će biti moj'. Izgledate kao tetka i nećak.

Podsjetimo, glumica Marijana na Instagramu je već nekoliko puta progovorila o poteškoćama u razvoju najmlađeg sina Jakova. Objavama na društvenim mrežama željela je kroz primjer u vlastitom životu pomoći drugima i ukazati na tromost sustava. 

No, i takve objave su zasmetale njezinoj pratiteljici koju je Mikulić na kraju blokirala i prijavila Instagramu.

ISKRENO O SITUACIJI Marijana Mikulić zahvalna je na savjetima, ali: 'Sve što trebam znati i čuti, već znam i čula sam'

Govor mržnje i osude sve su češće na društvenim mrežama zbog čega su brojne zvijezde počele javno pokazivati sadržaj poruka koje redovno dobivaju.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • Pardon 14.12.2021.

    Nema tu nikakve uvrede niti prozivanja. Svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje a navedeno nikako nije uvredljivo

  • vamotamo123 09.11.2021.

    Ajde Mare ne zaje…. dobila si što si htjela piskaraš po tome instagramu sad kad te poklopila si uvrijeđena , daj živi svoj život za sebe a ne na društvenim mrežama ne moraš svim rec sta si jela i pila . Aj uzivaj

  • Maglasvudaokonas 09.11.2021.

    Ja sam skužio da su oni toliko zaštićeni da ih ne smiješ zvati .ercegovci. Nikoga ne smeta kad ga zoveš dalmatinac, slavonac, purger, istrian samo njih zvati imenom je govor mržnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare