To je to što me zanima!

Prava formula za sreću: Bernie nakon suđenja plovi Jadranom

Prvi čovjek Formule 1 doputovao je na odmor nakon što je okončao nagodbu s bavarskom vladom. Obećao im je platiti oko 600 milijuna kuna zbog korupcije
Vidi originalni članak

U dubrovačku luku uplovili su njegovom jahtom ‘Petara’. Bernie Ecclestone (83) i njegova mlađahna supruga Fabiana Flosi (37) prošetali su se Stradunom praćeni pogledima brojnih turista.

Prvi čovjek Formule 1 doputovao je na odmor nakon što je okončao nagodbu s bavarskom vladom. Prije desetak dana obećao im je platiti 60 milijuna funti, odnosno oko 600 milijuna kuna, kako bi se izvukao od zatvorske kazne zbog korupcije.

Iz Dubrovnika je bračni par isplovio prema Korčuli, a na putovanju prema sjeveru Jadrana zaustavit će se vjerojatno i na otoku Hvaru. Na 58-metarskoj jahti i prošle su godine oplovili Jadran.

- Hrvatska je predivna zemlja koju ću svakome preporučiti za ljetovanje - rekla je Fabiana lani.

Ecclestoneovo bogatstvo procjenjuje se na 22 milijarde kuna. S Fabianom se oženio 2012. godine. Ona je bila menadžerica Formule 1 u Brazilu. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mazaluna 13.08.2014.

    Joj kak je lijepo kada vidimo takvu "ljubav".Ko Romeo i Julija,Trebali bi na zidinama Trogira snimiti tu love story.

  • mjato 13.08.2014.

    eto na, normalan čovik, šeta bez zaštitara, ne maskira se da ga ne bi pripoznali i opet uživa na našoj lipoj obali i niko ga ne gnjavi i ne kvari mu odmor. znači nije do novinara, nas, nego do čovika. bjonsice, serene, cvjetkovićke, daganice i ostale pokondirene tikve ugledajte se u bernija i nešto prepišite od njega!

  • knza 13.08.2014.

    super kod svečenika platiš oprost grijeha, na sudu platiš što si nekom platio. Inače didica se čini kao veoma mio i drag lik. I žene godine su mu prednost a ne mana

Komentiraj...
Vidi sve komentare